Хороскоп за 19 – 25 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 19 март 2022 в 00:18 3321 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До Благовещение няма къде да бързате, макар че ситуацията в работата не ви харесва особено. През уикенда Овните се дразнят от служебния си застой, от интригите в екипа. От понеделник кротко и упорито действайте по задачите, изяснявайте проблемите и не се товарете с прекалено много ангажименти. Във вторник-сряда можете да намерите по-добри сътрудници, но се заредете с такт, великодушие. Има и куп идеи, които обмисляте по-отдавна, току виж уловите знак, че им е време. Любовните си тревоги ще преодолеете със самообладание.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът се очертава по-труден, но интригите не ви притесняват, наясно сте и със ситуацията, и с възможностите си. Телците извличат уроци от тези спънки, ала са дискретни за свои и чужди грижи. В понеделник намалявате темпото и хъса в работата, във вторник поемате повече тежести в екипа, дали колегите ви ще оценят факта?... Мъчно връзвате личния си бюджет, но от сряда обръщате нещата, а и не позволявате околните да се бъркат в сметките ви. В следващите дни изяснявайте всяка делова оферта, информирате се от добронамерени хора.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Динамиката на периода да не ви подлъгва да се товарите с куп допълнителни рутинни задължения, имате си доста работа. От събота някои бързат да искат помощ от приятели, роднини. По-добре Близнаците да ловят нови шансове за изява и доход, в понеделник шефове лансират идеи, които не са за изпускане. Във вторник-сряда упорствайте без да забравяте своя план, той трябва да бъде актуализиран. Част от знака прибързват в четвъртък, други разпускат от петък. И в двата случая ще има разправии с близки, но те не са виновни за ядовете ви.

РАК (21.06 – 21.07)

През следващите дни няма да се изтъквате много пред колеги, познати, близки, но това не значи, че се задоволявате с второстепенната роля. От събота Раците се заемат с трудни задачи, в понеделник изпипват всеки детайл. Избягвайте спорове, преди да сте си изяснили ситуация докрай. Ще има опити за печалба на ваш гръб, интриги и други неприятности, в сряда неслучайно предпочитате самостоятелни ангажименти. В четвъртък ще се справите и с финансовите си проблеми и чак тогава влизайте в словесен двубой. Но без него ще е по-добре...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие изисква голямо търпение за уреждане на делови и лични неща. През уикенда Лъвовете да се пазят от разпри с по-влиятелни личности, едни се месят в работата им, втори не приемат решение за раздяла или друга промяна. Май и в понеделник ще си дадете пауза, макар че надали оставяте несвършени задачи. Упорството ви ще бъде оценено от приятели и опоненти, ако се наложи да следвате техните идеи – от сряда ще слагате ясни граници между себе си и околни. Помагате в екипна работа най-съвестно, но в петък чертаете свой план.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Седемдневието ви амбицира за по-сериозни делови и лични промени, обаче от събота до вторник бъдете търпеливи, не е време за спорове с близки и далечни. В понеделник трудностите в работата ще накарат Девите да се върнат към по-стари идеи за изява, за нови ще им трябват съмишленици. Мнозина са убедени в професионализма и почтеността ви, в сряда обаче не бързайте да доверявате замислите си. До петък упоритият ви труд ще спечели и благосклонността на шефове, ще привлечете и помощници, обедините ли сили, успехът ще е ваш.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът ви кара да бързате, май се притеснявате за партньорства и финанси. През уикенда Везните се включват в изпълнение на чужди идеи, но полагат и доста усилия да синхронизират интересите на всички в екипа. От понеделник сте дискретни за свои проблеми, дали пък някои не идват заради некоректност на колеги, познати. В сряда ще се нагърбите с повечето общи задачи, тогава ще помагате и на непознати в труден момент. Иде Благовец, а вие забавете темпо, изисквайте повече от сътрудниците си. В любовта внасяте голяма романтика.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Вие удвоявате динамиката на това 7-дневие, водени от най-амбициозни делови идеи. Поне през уикенда Скорпионите да не напират, а да обмислят плана си и особено финансовата страна. Понеделник идва с трудности, но резултатите ви окуражават. Проявете още по-голямо търпение във вторник-сряда, допитайте се до близки, обмислете последиците от всеки поет ангажимент. Включително и лични. Някои подхващат задачи, за да се харесат на шеф, а удовлетворението им не е голямо. Други уж помагат, а от бързане объркват ситуацията и повече.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Време е да забавите темпо, да усмирите амбициите. Стрелците ще се съобразят с изискванията на шефове, влиятелни познати, иначе уикендът ще разбута и стари спорове с близки, колеги. Разпра хич не ви трябва, понеделник идва със сериозни делови пречки, във вторник по-стриктно уреждайте нещата си вместо да споделяте грижи, недоволства. Някои предпочитат самостоятелна дейност, а тя ще ги преумори до четвъртък, имат си и домашни задължения. За Благовец пак се очертава доста работа, само че началствата може да оценят приноса ви...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През уикенда ще следвате даже капризи на близки, познати, колеги, след дни ще ви трябва тяхната подкрепа за служебни и лични неща. Още от понеделник Козирозите да изясняват подробно оферти и възложени им дела, шансовете са добри, ала прекалената самоувереност може да ги подхлъзне. Във вторник ще разчитате на подкрепа от влиятелни хора, дисциплинирани работници сте, че и пример на обкръжението си. В четвъртък си отдъхнете и обмислете нови идеи, привлечете сътрудници. Не е леко, но ще ви се получи. В любовта – взаимност.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът носи нежелани изненади, но вие сте готови да преборите всякакви пречки пред плана си. Обаче през уикенда Водолеите да не налагат мнението си на колеги, познати и близки, колкото и да са прави и искрени по разни теми. В понеделник трябва да изясните много по-подробно своите задачи, после – да упорствате за изпълнението, макар че няма да ви възнаградят веднага. В сряда не се товарете с още ангажименти, ако не познавате действителната ситуация в екипа. За Благовец ще постигнете важни лични промени, уредете ги и правно.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Спокойно 7-дневие, макар че през уикенда ви се струва, че няма на кого да се опрете за помощ. Не е така, до вторник Рибите ще се впишат овреме в дейност на нов екип, в работа с отдавнашни колеги и партньори. Вярно, трудностите ще са повече, но в сряда вие се наемате с големи отговорности и допринасяте за хармонизиране на отношенията с шефове, клиенти. Дори не ще ви тежи, ако сега следвате чужди идеи, петък е за вашите, свързани са с благотворителност или други обществени каузи. А любовта ви радва с пълна взаимна подкрепа...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови