Хороскоп за 1 -7 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 01 август 2020 в 00:00 858 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Хубаво начало на август, работата върви, ако е момент за ваканция, очертават се приятни маршрути. Овните имат куп поводи да се почерпят, все пак на маса да бъдат предпазливи, прекаленостите може да им навредят на здравето след понеделник, а и някои събеседници се опитват да ги въвлекат в уж доходни, но неясни проекти. Четвъртък показва: печалби няма да липсват, но предишните дни действайте внимателно и не оставяйте недовършени неща в петък. Време е да изясните приятелски отношения, в любовта търпеливо укрепвайте връзката.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Месецът е отпускарски, но ако имате делови отговорности – по-добре изберете разумен режим, с щурм на спешни задачи само ще се преуморите. До вторник е редно да избягвате и големи трапези, прекаляване с компании и удоволствия не се отразява положително на тонуса и на джоба. Телците от понеделник до петък да се огледат за подходящи партньори в работа, със стари имат спорове, налага се да поемат по-голяма тежест в общи дела. В четвъртък и петък се справяте, но се пазете от преумора и изнервяне, не е време да налагате мнение.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Доста динамично 7-дневие, но с положителни резултати, които заслужават усилията ви. Близнаците от уикенда още търсят услуги, подкрепа, понеделник носи ненадейни делови шансове, вторник-сряда изненадват с неприятности, но те и от тях ще извлекат полза, ако са предпазливи. В петък е добре да си дадете малка пауза настрана от приятели и врагове и да обмислите детайлно следващи стъпки, някои се увличат от постигнатото, сипят обещания на едро. Ще имате подкрепа на влиятелни хора. С любим бъдете честни, но тактични, не е лесно.

РАК (21.06 – 21.07)

Лято или не, пред вас се очертава уреждане на административни въпроси, то може да се окаже по-изнервящо за някои. На моменти Раците ще бъдат доста критични към близки и познати, понеделник-сряда са изпъстрени с такива ситуации. Прави сте, работливи сте, предвидливи сте, но трябва да намерите подходящ тон, за да укрепите авторитета си сред колеги, скоро ще имате по-лидерска позиция, ще обединявате усилията на обкръжаващи ви хора. В петък не бързайте да сочите нови идеи, голямата тежест за реализацията пада на вас.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът е отпускарски и предразполага към леност, та на вас ви се иска да се отдръпнете от някои служебни спорове и проблеми. Няма как, макар Лъвовете за обмислят личните си планове още през уикенда. Близки и колеги току ви искат помощ от понеделник, във вторник вие ще търсите как да се впишете в начинания на влиятелни познати, за вашите идеи още не е време. Четвъртък и петък изискват да действате разумно, без прибързване и емоции и особено по финансови теми. Най-близките май са на друго мнение, пазете самообладание.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През 7-дневието стечението на обстоятелствата не изглежда във ваша полза, редно е да помислите чии идеи да следвате, какви предпазни мерки да вземете, за да си гарантирате служебен напредък и финансова стабилност. Девите се запасяват с търпение още през уикенда, от понеделник ще търсят услуги и от познати, роднини. Подкрепата ще идва неочаквано, дано да сте си преценили точно възможностите за изява и печалби, не е време за рискове, претоварване. Четвъртък изяснява нещата, първоначално ще бъдете в по-зависима позиция.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Подвластни сте на ваканционно настроение, готови сте за купони, пътища и други развлечения. Само че дали Везните не рискуват делови и финансови проблеми, загърбвайки задължения и разкриващи се шансове за начинания? От вторник до петък е добре да потърсите съмишленици и партньори за изява и печалби, да изясните внимателно условията за бъдещо сътрудничество. Доста от знака са сред неподходящи хора, бързо ще разберат кой какъв е, но ще губят време и доверие... Във флирт ви върви, а не всяка авантюра е истинска любов.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Вие сте на лятна вълна за отдих и забавления, някои наистина имат нужда от почивка и пренареждане на плановете. И все пак Скорпионите да си наложат по-строг режим, да не се увличат във флиртове и авантюри и особено ако вече са обвързани. Понеделник и вторник предлагат ненадейни шансове за изява и приходи, добре проучете офертите. Едни идват от неподходящи хора, втори ще бъдат съпроводени със сериозни трудности. Пречките не ви плашат, но не бива да пилеете много сили за малки цели. Срещи с предани приятели ще помогнат.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Вкъщи и в службата обкръжението ви е на вълна за отдих. Вие не се отпускате, съзирате пречки и проблеми пред общите планове. Така е, още през уикенда Стрелците да не припират с решение на по-сложните проблеми, ще трябва да обсъдят това-онова с околните, в понеделник – и да им напомнят за по-стари ангажименти. Във вторник влизате в доста стриктен режим в работата, така сте пример за колеги, клиенти, близки, от сряда следва да проявявате и голяма пестеливост. Лека-полека роднини и приятели ще ви последват без караница.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Добре е да си давате повече отдих и да полагате усилия за укрепване на тонуса си, но ако в работата са се натрупали проблеми... Козирозите са съсредоточени точно в деловите въпроси, от понеделник ще търсят разни услуги от познати за преодоляване на някакво забавяне, ще се нагърбват с все нови отговорности, за да наваксат пропуски на колеги. В сряда анализирайте ситуацията, начертайте си стратегия, трудът ви не бива да остава неоценен. В четвъртък е вероятно да се радвате на добри резултати, в екипи ще прокарвате идеите си с много такт.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът идва с очаквани и неочаквани трудности в работата, от вас си зависи да ги срещате спокойно и да ги превръщате във възможност за изява, печалби. В понеделник Водолеите ще търсят услуги, с тях ще дойдат шансове за съюзи и за желана професионална промяна. Така че в сряда прокарвайте идеи с такт, околните няма да ги харесат от раз. На Преображение си дайте пауза, нужно ви е време за равносметка, приключване на изостанали задачи, май не са малко. Но и резултатите ще ви радват много. Лични неща ще уреждате по-нататък...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие е твърде динамично, но вие спокойно ще преценявате как да действате, едва ли е момент да се захващате бързо с новите си планове. Част от Рибите имат да изглаждат отношения с най-близките, търпението и тактът им ще правят просто чудеса. От понеделник предпочитате по-задните планове в работата, за да избягвате конфликти в кръга си. Другите ще оценят жестовете ви положително, взаимодействията укрепват във вторник, в сряда разчиствате изостанали задачи. Следващите дни отварят пътя към желани шансове и изяви.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !