Хороскоп за 8 – 14 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 08 септември 2018 в 00:00 3753 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Това 7-дневие не е леко, не си създавайте и допълнително напрежение със спорове в понеделник и вторник. За доста Овни възникват пречки в работата, до четвъртък нека действат по точно определена програма, за да се справят с многото си задачи. В някои случаи трябва да се опирате на чужда помощ, но не всички колеги и партньори са стриктни, та ще им напомняте за дисциплината, постепенно ще мобилизирате екип, какъвто заслужавате. Ако пък ядовете ви са с администрация, реагирайте така, че да не ви разтакат или иначе да ви вредят.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието носи куп задачи, до вторник упорствате и за стабилизиране на доходи. Ако Телците имат повод за празнуване, да не го подценяват, ще се чувстват много добре сред роднини и приятели. От събота трябва да огледате някои делови проблеми и да се стегнете, а не само да критикувате другите. Те правят грешки, но имат нужда и от помощ, от сряда можете да им съдействате по важни дела, вашите няма да изостанат. В четвъртък изникват още шансове, уреждайте стриктно всичко, за да няма после разправии за пари, задължения...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът не е лек, вероятно и околните ви дават куп поводи за разочарование. Близнаците да анализират деловите и личните проблеми още през уикенда, не е време да се противопоставят на колеги, познати, роднини даже да са съвсем прави в преценката си. В понеделник не се месете в чужди спорове, които не ви засягат лично, а от вторник поограничете харчовете, пари ще трябват и за реализация на ваши амбициозни идеи, но до петък няма защо да бързате с това. Бъдете сдържани, почивайте с работа, в грижи за бит, градина, даже ремонти.

РАК (21.06 – 21.07)

Вас периодът ви изправя пред пречки, заредете се с повече спокойствие до понеделник. Раците не обичат да губят или околните да ги разочароват, но ако се случи нещо такова, след време ще се убедите: всяко зло за добро. В работата от сряда до петък може да откриете нови шансове за изява и печалби, търсете още информация и запознанства, ако трябва – пътувайте. Трудностите не са толкова големи, колкото ще ви се сторят в началото, но докато повярвате в това... В любовта бавно хармонизирате отношения, а което е минало, минало е.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие носи доста поводи за празнуване, но не те са истинската причина за бавното темпо, с което действате. Група Лъвове обмислят новите си делови проекти, трябва да се каже, че каквото посеят – ще дава щедър плод. А още по-сладък ще им се види той, ако до понеделник съумеят да привлекат и най-близки хора в реализация на свои идеи. Вторник е за по-строги финансови разчети, от сряда работата ще ви изправя пред силни опоненти, не е време за налагане, а за проява на способности, характер. Ще успеете, но и почивайте.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас периодът е динамичен, не са изключени и по-сериозни делови промени. Девите обаче да се погрижат да приключат забавени ангажименти, а и да си осигурят влиятелно покровителство за стабилизиране на служебното място. До понеделник се притеснявате от пречки и конфликти, от вторник пък поемате и част от задачите на колеги. И подходът, и усилията ви ще бъдат оценени до петък, но има и много детайли, които трябва да бъдат изяснени. Ако нещо не е тръгнало от пръв път, има втори. В личен план подкрепа на близки е безценна.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

На Малка Богородица поемате още и още обещания за работа и към околни, а имате и хубави идеи за изява и печалби. Везните да не чакат бърза сполука, а успехите на всяка цена не им подхождат. До вторник трябва да огледате своите партньорства, да направите жестове към близките, за да искате в сряда и от тях подкрепа. Някои се увличат по купони, а в службата имитират ентусиазъм, но така може да си докарат излишни ядове вместо изпълнение на желанията. За необвързаните сякаш е най-мъчно да избягат от стари заблуди за лични неща.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Следващите дни ви откриват добри възможности за изява и печалби даже в редица случаи поканата към вас да не е най-искрена. Скорпионите са готови с идеи, а и ще упорстват до приключване на всяка задача, с която се хванат, така че в понеделник няма да се занимават с домашни въпроси. Някои имат поводи за празнуване, дали не могат да чакат до сряда с веселби? В петък ще отчетете постигнатото, постъпленията ви позволяват да поглезите най-обичани. Доста свободни сърца стабилизират желана връзка, други балансират отношенията...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие изисква голямо търпение към околните, в работата и дома май не се съобразяват с мнението ви. Стрелците не смятат да отстъпват, но с такт и толерантност по-умело ще прокарат идеи. И в службата шефове ценят приноса ви за успеха на екипа. В понеделник задачите се натрупват, не се нагърбвайте с чужди. Във вторник и сряда се огледайте за партньори и в по-малките дела, в четвъртък ще искате да действате сами. Е, създадени вече съюзи ще издържат проверка. В любовта залагате на принципи и чувства, а не на фалшивите роли.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът изисква съсредоточаване в задачите. Едно, че не са лесни, второ, служебната ви позиция не е най-силна и всяка излишна дума може да се тълкува във ваша вреда. От понеделник Козирозите и сами ще усетят това, в деловата сфера има доста неясноти, до сряда няма защо да споделят нови идеи, нито надежди за подкрепа от влиятелни личности. В четвъртък разчитайте на равностойно партньорство, мнението ви се приема с уважение, ще привлечете и още съмишленици. Личните грижи държите далече от клюкари, интриганти.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Предстоят динамични дни, контролирайте емоции и самочувствие, може да ви подведат. През уикенда Водолеите бързат да уредят делови партньорства, но от понеделник припряността ще води до грешки в работата. Задачите не са толкова лесни, колкото ви се струва, упорствайте по тях, но без дребнавост. В четвъртък изяснявайте деликатните теми, за да са ефективни старанията ви и на Кръстовден да отчетете успехи, избегнати рискове. Някои връзки май не ви подхождат и даже да сте влюбени до уши, трябва да преценявате точно всичко.

РИБИ (20.02 – 20.03)

По-динамично 7-дневие и за вас, но пък ще има и от какво да бъдете доволни, и близки да зарадвате за Кръстовден. През уикенда Рибите като че ли доста прибързват за уреждане на делата си, по-добре да потърсят подкрепа, пречките няма да са малко. В сряда не се изкушавайте от големите обещания за печалби, пари винаги трябват и ще си ги заработите, имате идеи, а има и кой да помага, ако са ви нужни услуги ... Има и завистници, но вие ще се опрете на искрени приятели, стари колеги ви ценят. Някои са на път, преливащи от обич и радост.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови