Хороскоп за 28 октомври – 3 ноември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 28 октомври 2017 в 00:00 48555 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Трудно 7-дневие за делови и лични партньорства, чакали сте едно, идва друго. Повечето Овни са разумни и поне в службата ще поддържат тихо и безупречно рутинните задължения, шефът цени лоялността им. Даже да не ви е интересна работата, с която сте натоварени, отложете амбициите и избягвайте спорове с колеги, клиенти, близки. До четвъртък все има нещо, което ви дърпа за езика, а идва време, когато ще стабилизирате връзки и ако искате, бързо ще създадете нови. И в любовта има различия, но вие можете да ги надмогнете елегантно.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Тези 7 дни са по-напрегнати и ако не действате предпазливо, нищо чудно да се ощетите. Не са малко и моментите, в които Телците ще чувстват, че околните ги товарят със задълженията си, обаче не уважават подобаващо техните усилия и принос. Споко, ще се справите със ситуацията, ала избягвайте разправиите, сега трябва да вземате и решенията съвсем самостоятелно. Вярно, до вторник това намалява или бави постиженията ви, в сряда пък зависите от капризите на шефове. Не се отказвайте от започнатото, имате сили да преодолеете спънките.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

С края на октомври идва край и на ваши делови и лични проблеми, вероятно ще дадете предимство на първите. Близнаците постепенно разчистват редица неразбирателства с колеги и клиенти, ако околни са ги оплитали в служебни интриги, ще трябва да признаят уменията и правотата им. Мнозина с радост поемат задачи, надяват се на по-високи доходи, още във вторник ще усетят, че всичко пак зависи от благосклонни шефове. Ако се върнете към стари идеи, добавете нови знания. Любовна раздяла за някои, но бързо се преориентират...

РАК (21.06 – 21.07)

До края на октомври делата ви се объркват, следва да действате предпазливо и да не бързате. Раците получават и любезни предложения за помощ, ще звучат изкусително, но е по-добре да анализират офертата, за да не се окаже, че са приели да зависят от неподходящи хора. Същевременно бъдете сигурни, че усилията ви в службата, а и за добруване на близките, и сега няма да останат напразни. Първите 3 дни на ноември работата ви тръгва трудно, но възходящо. Избягвайте претоварване, преместване и разбира се, любовните авантюри.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

И вашите дела май тъпчат на място, но периодът е такъв, изисква повече да проучвате условията за изява и печалби. При група Лъвове най-ефективно ще бъде да търсят посредници, даже с отдавнашни партньори са имали спорове, а в новите сфери на дейност ще им е нужно по-дълго време, докато клиенти и шефове уверят, че са професионалисти от висока класа. Ще се намери кой да помогне, във вторник приятели предлагат сътрудничество, в четвъртък ще се убедите, че направените стъпки са твърде плодотворни. В любовта хармония.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

На вас 7-дневието ви дава възможност за отдих и развлечения. Не че Девите си нямат грижи, още не е време да се захванат с мащабни делови проекти. Задават се доста запознанства по служебна линия, търсете сериозни личности, които да ви подкрепят, вместо да се надявате на парвенюта. От понеделник мнозина се стремят към големи печалби, сътрудничество със случайни хора може и да не е уместно, във вторник ставате свръхкритични. Ноември ще ви насочи към нови планове, обмислете ги добре, а може и любов да ви запали за трудов героизъм.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През тези дни си чертаете големи планове, да действате по идеите е още рано. Хубавото е, че сладкодумните Везни привличат симпатии и потенциални съюзници, скоро ще сложат сътрудничеството на здрава основа. Използвайте времето до вторник-сряда за проучване на условията, ако има как – вписвайте се в планове на шефа, но без пътуване, преместване, смяна на дейност. Ще изградите равностойни партнъорства, като се налага - поемате много чужди задачи и не настоявайте на мнението си. Флиртувате с удоволствие, но до там.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Ще останете доволни от свършеното през периода, макар че задачите ви не са леки. Пък и доста Скорпиони искат така да подредят нещата в служба и вкъщи, че да бъдат сигурни в успешния финал. Е, има и скрити рискове, до вторник не прибързвайте с решения, ако се наложи – търсете дискретен начин да парирате чиновническите номера. Виждате грешки и на близки хора, но с търпение и принципност ще помогнете да ги преодолеят. В четвъртък ще останете доволни от печалби, а по-важно, и от подходящата компания, в която попадате.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Кипите от енергия да покажете какво можете в деловата сфера, а е по-вероятно да се наложи да дадете заден за някои идеи. За Стрелците пречките започват да се трупат от понеделник, дано да са обмислили точно своя план, пък и да не се преуморяват. Във вторник и сряда останете по-назад в екипи, съобразявайте се с чуждите задачи, изяснявайте своите. Предстои трудна и съсредоточена работа, внимавайте да не се изнервите и да се изпокарате с близки в петък. В любовта не се налагайте, и да постигнете своето, няма да сте много доволни.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Трудно 7-дневие, ще наложи да промените свои планове. Пред група Козирози пречките никнат като гъби, обаче те не бива да се отклоняват от пътя си, задълженията им са ясни и твърди. В понеделник уреждайте административни, правни и финансови въпроси, във вторник и сряда обърнете повече внимание за привличане на съмишленици. Заради тях може да направите и стъпка назад, да ги убеждавате за общополезни начинания, да поемете от техния товар. В петък не спорете с обичаните хора, извинете се за грешки, поучете се от тях...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът е по-динамичен, дано удържате желанието за бърза изява и печалби. Лесно е да се каже, но Водолеите имат хиляди идеи за дела и обществена дейност, ще търсят съмишленици за по-големи промени от понеделник. Във вторник и четвъртък ще преглъщате доста тревоги, просто трябва да уреждате и финансови, и административни въпроси. Бъдете внимателни, постепенно до петък назряват конфликти, и то с по-близките, не споделяйте тези проблеми с други. И не бързайте да разкривате чувства пред избраника си, щом той мълчи.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През тези 7 дни ви чака доста работа, привлечете сътрудници, помощ. Рибите са чаровни и в много случаи уговорките за общи начинания стават бързо, а и околните имат какво да предложат. От понеделник обаче може да уловите тяхна неискреност, егоизъм, което хич няма да ви хареса. Краят на октомври ви зарежда с решимост да се справите с набелязаните задачи, пречките няма да ви притесняват, нито човешките слабости – с такт и упоритост изпълнявате поети задължения. С половинката ще преодолеете всеки проблем, ала заедно.

Виж още за: