"Точка на катастрофата ГЕРБ" изтегли Станишев от баницата

Борислава Бибиновска 04 януари 2013 в 15:41 2219 3

На лидера на БСП се падна късмет, който гласеша:
На лидера на БСП се падна късмет, който гласеша: "Точка на катастрофата ГЕРБ". Снимка: Сергей Антнов

"Точка на катастрофата ГЕРБ" - такъв късмет изтегли председателят на БСП Сергей Станишев от новогодишната баница на "Позитано 20".

Червеният лидер събра съпартийци и журналисти на брифинг-почерпка в централата на партията, на който коментира и горещата тема със строежа върху дюните край Несебър.

Освен традиционните пожелания за здраве, щастие и любов, някои от останалите късмети гласяха: "През новата година ГЕРБ отлита през комина" , "Изборът ще е червена роза", "Следващият тотомилионер си ти."

На евродепутатката Илияна Йотова пък се падна "Отговорна и доходна година". Секретарят на НС на БСП Красимир Янков изтегли късмет за здраве и щастие, а членът на Изпълнителното бюро Деница Златева взе късмет с гатанка: „Чие е творческото прозрение: Някои хора си уредиха живота докато се подмазваха на премиера?". На депутата Димчо Михалевски изтегли благоденствието.

Лидерът на БСП и ПЕС пък пожела на медиите през следващата година властта да не им оказва цензура и да получават възможност да пишат и говорят без натиск отгоре.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!