Quantcast

Студенти от цяла Европа подкрепиха окупацията (снимки)

Последна промяна на 29 октомври 2013 в 22:12 2973 3

Подкрепа за студентските окупации от света.

Български студенти в Лондон, Мюнхен и Милано направиха малка демонстрация в подкрепа на протестиращите си колеги в България.

Снимки на групи български студенти от различни европейски университети бяха изпратени до редакцията на OFF News.

На първата снимка се вижда входа на Ludwig Maximilians Universität в Мюнхен, а на втората се чете посланието: #Незабавна оставка #Нови парламентарни избори #За да се върнем в България

Лицата на снимката са студенти от двата големи мюнхенски университети: Technische Universität München и Ludwig Maximilians Universität. Останалите снимки са на студенти от различни университети в Лондон и Милано.

Това е нашият начин да изразим подкрепата си за студентите, окупирали Българските университети, се казва в писмото на момчетата и момичетата от Мюнхен.

 

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2013 в 10:31

А защо не окупират университетите там в израз на подкрепа на окупационистите тук ? Сигурно защото са необходими железни топки, предвид железните правила и полиция там.

30.10 2013 в 09:01

Айде бе, не думайте
че и в цяла Европа ли има УРКОпатори и УРКОпация?!?!?
Чак не вярваме...
Амчи то из Европата сигурно са чели тЪпингПойнта на Малкълм Гладуел, ама не са му повярвали
И не са повярвали, че трябва да работят и да УЧАТ, а не като младите българе да се мотаят без акъл и посока под диктовката на българските тЪпингПойнтовци от рода на Цветелина Караьоз, дебелата Антоанета Цонева и другата СоросПаплач

30.10 2013 в 07:12

И най-прогресивният студент Йоло Денев е там , и Йоло Денев е там!!! Щом е и Йоло Денев, работата испи! А където е Йоло, там е глупостта и квиченето на свинете в човешки образи!