Станишев: ГЕРБ задуши истината и унижи журналистите

Елица Мартинова 01 май 2013 в 15:35 1854 2

Сергей Станишев, Снимка: БГНЕС
Сергей Станишев, Снимка: БГНЕС

„През четирите си години управление ГЕРБ бяха похлупак за истината и оказваха тормоз над много журналисти“, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев по време на първомайския празник на вестник „Дума“ и на левия печат.

„Днес е трудно да си журналист! Когато бивш премиер и министър на вътрешните работи звънят и заплашват журналисти, когато подслушват, шантажират и вдигат скандали, само за това, че имаш смелост да ги критикуваш. 4 години ГЕРБ държаха похлупак върху истината, подтискаха я и много журналисти се чувстват унизени от това. Време е те да се събудят“, каза лидерът на социалистите.

Станишев подчерта, че ГЕРБ ще се опитат да спечелят изборите чрез страх и лъжи, но БСП ще направят всичко възможно да предотвратят манипулациите на вота. Председателят на левицата бе категоричен, че социалистите ще успеят да противодействат на ГЕРБ с „най-силното оръжие – истината“.

„Да изметем тази лъжлива, арогантна клика, която управлява само за себе си със страх, със подслушване и манипулации. Ще ги изметем!“, закани се Сергей Станишев.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!