Quantcast

Сръбското посолство стресна софиянци със салюти в чест на президента

Последна промяна на 18 септември 2013 в 14:31 2597 4

Томислав Николич. Снимка: БГНЕС
Томислав Николич. Снимка: БГНЕС

Поредица от силни гърмежи стресна живеещите и работещите в района на Орлов мост в София.

След множеството сигнали от притеснени граждани, от СДВР уточниха, че няма инцидент - просто от сръбското посолство, намиращо се на ул. "Велико Търново", така поздравявали президента си Томислав Николич, който е на посещение в България по покана на българския си колега Росен Плевнелиев. Гърмежите били салюти в негова чест. 

"Чуха се няколко гърмежа. Прозорците се разтресоха. Минувачите спряха и загледаха стреснато в посока Орлов мост", разказа момиче, чийто офис е в района. От Българската национална телевизия, чиято сграда се намира на ул. "Сан Стефано", също се оплакаха от мощния "поздрав" за президента.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.09 2013 в 16:51

Пак ли сме клали деца и съм пропуснал? Амин. Аз също съм много вярващ и избрна от бога, ще се радвам да си купувате и от моите свещи, не само от тия на дядо николай, щото не е справедливо той да има по-ново и по-скъпо ауди от моето. Да не говорим че по ролекси много ме води!

18.09 2013 в 15:44

Който и да търси истината, Бог вижда, който и да лъже, Бог вижда. На християните българите направиха много добрини. И християните ги забравиха, но Бог вижда.

18.09 2013 в 15:43

Те в благоевградско с чифтетата се поздравяват, като се видят на улицата....

18.09 2013 в 14:38

Удри тата, пуцай куме...

А да се вдигне войската заради стрелба от сръбска територия?