"Снимай полицай" роди първия скандал

Владимир Йончев 05 ноември 2012 в 10:22 9087 17

"Снимай полицай"

Вече е налице първият скандал, предизвикан от Фейсбук групата "Снимай полицай". Един от потребителите в нея с никнейм Салат Ракийкин е подал жалба в полицията заради заплахи и закани, отправени към него във Фейсбук от действащ полицай.

Още по-голям скандал зрее с друг потребител с никнейм Антон Левски, който се оплака, че полицай е ровил в масивите на МВР, за да издири компрометиращи го данни, с които да го заплашва.

Групата "Снимай полицай" бе създадена след знаменитата снимка на тримата спящи в патрулка униформени. Авторът й Боян Максимов бе подложен на полицейски тормоз. Говорителката на МВР-Варна Калинка Пенчева пък го нарече "селски глупак", което й костваше поста.

Спорът, който възниква между полицаите и другите участници в групата, е по повод на тази снимка: 

 Въпреки че на кадъра не е никой от участниците в групата и всъщност никой не знае кой е пълничкият полицай на снимката, започва размяна на реплики, които са толкова нецензурни, че не биха могли да се цитират.

Скоро обидите между Антон Левски и полицая Ангел Йорданов прерасват в заплахи. Йорданов даже урежда среща на Антон, на която да се бият.

Най-скандалното е, че от масивите на МВР полицаят е разбрал улицата, на която живее Антон и го приканва дуелът да се състои на нея.

След това му съобщава, че е проверил при колегите от друго районно и е установил, че съперникът му е хващан с наркотици. После оповестява тази информация и пред цялата група.

Хващан съм с една цигара марихуана. Полицаят няма право да огласява това, обясни пред OFFNews Антон Левски и се закани да си търси правата.

----------------------

Снимките в галерията са от групата "Снимай полицай".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!