"Снимай полицай" роди първия скандал

Последна промяна на 05 ноември 2012 в 10:22 8369 17

Вече е налице първият скандал, предизвикан от Фейсбук групата "Снимай полицай". Един от потребителите в нея с никнейм Салат Ракийкин е подал жалба в полицията заради заплахи и закани, отправени към него във Фейсбук от действащ полицай.

Още по-голям скандал зрее с друг потребител с никнейм Антон Левски, който се оплака, че полицай е ровил в масивите на МВР, за да издири компрометиращи го данни, с които да го заплашва.

Групата "Снимай полицай" бе създадена след знаменитата снимка на тримата спящи в патрулка униформени. Авторът й Боян Максимов бе подложен на полицейски тормоз. Говорителката на МВР-Варна Калинка Пенчева пък го нарече "селски глупак", което й костваше поста.

Спорът, който възниква между полицаите и другите участници в групата, е по повод на тази снимка: 

 Въпреки че на кадъра не е никой от участниците в групата и всъщност никой не знае кой е пълничкият полицай на снимката, започва размяна на реплики, които са толкова нецензурни, че не биха могли да се цитират.

Скоро обидите между Антон Левски и полицая Ангел Йорданов прерасват в заплахи. Йорданов даже урежда среща на Антон, на която да се бият.

Най-скандалното е, че от масивите на МВР полицаят е разбрал улицата, на която живее Антон и го приканва дуелът да се състои на нея.

След това му съобщава, че е проверил при колегите от друго районно и е установил, че съперникът му е хващан с наркотици. После оповестява тази информация и пред цялата група.

Хващан съм с една цигара марихуана. Полицаят няма право да огласява това, обясни пред OFFNews Антон Левски и се закани да си търси правата.

----------------------

Снимките в галерията са от групата "Снимай полицай".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.11 2012 в 17:26

Не колкото милицията, това е сигурно

06.11 2012 в 06:23

Много точно е написана статията,а иначе който иска,нека заповяда в Снимай полицай

http://www.facebook.com/groups/506995509319418/

и защо не да си добави за приятелче Антон Левски
http://www.facebook.com/Voivodata
или
Ангел Йорданов Angel Jordanov https://www.facebook.com/angel.yordanov80

06.11 2012 в 01:03

Така и пише - не се казва Ангел Йорданов.

05.11 2012 в 23:34

Покрива нормите ама друг път,тарикати като него и други такива при задаващ се изпит по физическа подготовка си издействат бележки от лекарите за някакво заболяване и не присъстват на изпита,направи си извод какво следва.

05.11 2012 в 16:13

Първо проверете,че пълничкият полицай не се казва Ангел Йорданов и тогава пишете за скандал.

05.11 2012 в 15:51

Сравнявам с кипърските полицаи; добре сложени, стройни, с тренирани тела, доста жени между тях, със сериозен и благонадежден вид. Веднъж съм ги викала ( други българи бяха преминали границата на благоприличието), дойдоха след 10 мин, само с вида си респектираха олялите се българи, единият им каза: "Това е нередно и не го прави повече, разбираш ли ме? Не го прави повече!"...И ония не го направиха повече...Не съм виждала нито веднъж униформени полицаи седнали на кафе някъде. КОгато са на работа не спят и не пият кафе, така, че да дразнят общественоста.Пият кафе в извънработно време, без униформа....Ми, извинявам се на почувствалите се засегнати, обаче "играта си има правила"и така всеки получава заслуженото уважение или неуважение.

05.11 2012 в 15:06

Попе, много си зле.

05.11 2012 в 14:24

Като не знаеш кой е не пиши глупости .Този не е Младен както ти го наричаш а се казва гл.инспектор Панчев началник охр полиция във 01 руп .Пишеш неща за които си нямаш и хал хабер младежо.

05.11 2012 в 13:54

Когато мен ме обраха, преди много години, категорично отказаха да взимат отпечатъци, които ясно личаха върху антенния кабел към липсващия телевизор.

05.11 2012 в 12:24

Колко пъти, г-жо Тодорова сте ходили на кафе с колеги със служебната кола? В частна фирма служебната кола е с GPS и не ходиш с нея по заведения. Ако Ви е свършила смяната , колата не трябва ли да е на друго място? И не ми казвайте, че не сте виждали полицаи в работното им време по заведенията. И ако така както пият кафе им се прииска да направят проверка на лична карта например на някой от съседната маса, трябва ли да питаме дали са в почивка - все пак са с униформи и служебна кола - няма как да знаем на работа ли са, почиват ли...