Рашидов: Пеевски е охранено милионерче, което купува България

23 юни 2013 в 21:58 6148 12

Вежди Рашидов. Снимка: БГНЕС
Вежди Рашидов. Снимка: БГНЕС

„Делян Пеевски е дете, което купува цяла България“, така коментира бившият културен министър Вежди Рашидов публикации по негов адрес в жълти медии, собственост на Пеевски пред бТВ.

„Това е едно милионерче, охранено, на 30 години, което ми гради образ”, каза бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ, и добави, че смята да съди медиите, в които са се появили публикациите. „Оказва се, че всички печатни медии са на Пеевски. Казах преди дни, че това е опасно за националната сигурност”, заяви той. Рашидов разказа, че се познава с бащата на Пеевски от казармата и навремето е "дундуркал" малкия Делян на коляното си.

„Омърсен е синът ми, омърсени са и внучките ми”, заяви и добави, че конкретната публикация във в. "Уикенд" съобщавала, че той ползва услугите на проститутки, а под текста била поместена снимка на внучките му.

„Всеки, който се докосне до Доган започва да управлява пари”, категоричен беше ексминистърът и призова да се види откъде Делян Пеевски има пари. „Как идват от селата едни момченца и ходят с костюми и златни очила”.

По думите му лошият имидж на българските турци идва благодарения на върхушката на ДПС.

По време на предаването на Росен Петров в студиото се обади управителят на ТВ7 Николай Бареков, за да нахока водещия, че „участва в тиражиране на внушения, че ТВ7 е на ДПС и Делян Пеевски“. ТВ7 има реални собственици и работи с много продуценти, включително продуцентът на вашето предаване Евтим Милошев, каза Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!