Промени в движението в София заради ремонт

Последна промяна на 06 октомври 2012 в 08:26 1375 0

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Заради ремонтни дейности на бул. „Драган Цанков” се въвежда временна организация на движението, съобщиха от Столичната община.

От 10 ч. днес до 24 ч. на 30 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Пейо Яворов” и лявата и дясна ленти на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” преди моста в посока бул. „Цариградско шосе”.

От 10 ч. днес до 24 ч. на 12 ноември се забранява влизането на превозни средства и в двете посоки по моста над Перловска река при бул. „Драган Цанков”, като  изключение правят трамвайните мотриси от линии № 10, 12 и 18.

От 13 ноември до 24 ноември се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по моста над Перловска река при бул. „Драган Цанков” с изключение на трамваите № 10, 12 и 18 и лявата лента на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” след моста в посока бул. „Цариградско шосе”.

От 25 до 30 ноември се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по моста над Перловска река при бул. „Драган Цанков” и пешеходното движение по южния тротоар на моста.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови