Prestigio офроуд фестивал - ден първи (видео снимки)

OFFNews 24 май 2013 в 13:12 5834 0

Национален офроуд фестивал – Prestigio. Снимка: Сергей Антонов

Тази сутрин край столичния кв. Суходол беше даден старт на първия национален офроуд фестивал - Prestigio офроуд фестивал. 

Събитието беше открито от столичния кмет Йорданка Фандъкова, която е патрон на събитието. На добър час на състезателите с благословия пожела и дядо Иван. 

Близо 30 души заявиха участие в състезанието, което е гвоздеят на програмата - Траял Суходол.

Репортаж от старта на състезанието можете да видите във видеото. 

На близо 200 дка край Суходол организаторите са разположили всичко необходимо - от паркинг и място за къмпингуващи, до щандове за храна, бира и безалкохолни напитки, сцена, която огласява целия терен с рок. Има и детски кът за децата, които все още не могат да се качат на мотор или джип, докато техните татковци мерят сили на трасето. 

За днес са предвидени и Ретро авто шоу, представено от Авто клуб Класик. Освен траял, за днес са предвидени още няколко състезания - АТВ Първи манш и 24 часа на София. За любителите на адреналина е предвидена обиколка сPolaris RAZR в сътезателно темпо с фирмен пилот, както и дамско състезание за наградите на козметика Delarom. 

Любопитните могат да посетят и различни фирмени изложения за оборудване - от техника, до всякакви джаджи и уреди за екстремни спортове. 

За 20.00 часа е предвидена прожекция на филма „Българи на Дакар 2013”, демонстрация на LED фарове за офроуд на фирма 2R и два концерта - първият на група Офроуд, която ще подгрее публиката за хедлайнърите първата вечер - Д2. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews