Преглед на печата, в. "Дума" 32 август

OFFNews 31 август 2013 в 10:04 6454 3

Роджър Уотърс в София  Снимка:Сергей Антонов
Роджър Уотърс в София Снимка:Сергей Антонов

Снощи се проведе градска забава в София. Тя идва в отговор на политиката на Министреството на културата и силната електорална подкрепа, която изпълнители от цял свят, демонстрират в подкрепя на спирането на блокадите в столицата.

По време на грандиозната проява, организира от градския комитет на Партията, малка група провокатори, платени, по думите на хиляди свидетели, лично от Асен Генов, се опитаха да провокират концерта на световноизвестния естраден певец Роджар Уолтърс.

Бързата намеса на МВР и ген. Богомил Бонев не позволиха тази очевидна провокация, а зрителите на стадион "Юрий Гагарин" бурно аплодираха известният музикант, който по-рано стана почетен член на младежкото движение "Че Гевара".

Певецът поздрави родителите на избирателите на БСП и ДПС с песента "Mother should I trust the government?". Преди това изпълнителят призова от сцената за оставката на президента Плевнелиев, а в знак на несъгласие с далаверите в Каолин беше изградена и разрушена специална стена. Доброволците на Бисер Петното осигуриха безопасното провеждане на мероприятието, а в края на вечерта членовете на вокално-инструментална група Пинк Флойд изрази ясна подкрепа за правителството на Пламен Орешарски и благодари за първите 100 дни от управлението на мафията.

Тази инициатива взриви публиката и тя дълго настояваше Мишо Шамара да се присъедини към английския артист, за да изпълнят парчета от новия албум на прочутия рапър. След като изчака в съблекалнята няколко часа, британецът напусна страната през Терминал 2, разбрал, че прочутият рапър не е в настроение точно тази нощ да пее с дедо като него.

 

Хумористичният поглед на нещата от живота е на Виктор Димчев. 
http://victorcito.blog.bg/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!