Орешарски освиркан и в Перник. Пак се измъква през заден вход (видео)

OFFNews 18 октомври 2013 в 16:51 6691 28

ОСвиркаха Орешарски в Перник Снимка: Zapernik.com
ОСвиркаха Орешарски в Перник Снимка: Zapernik.com

Премиерът Пламен Орешарски за пореден път бе освиркан при посещение в провинцията, тзи път в Перник. Стигна се и до бой между граждани от двете агитки - на симпатизанти и противници на управляващите.  

Над 50 души посрещнаха министър-председателя с "Ууу" и "Оставка" пред Двореца на културата в Перник, където той днес е на работно посещение и се среща с областния управител и кметове от областта. Според сайта Zapernik.com групата е била "дирижирана" от общински съветници на ГЕРБ.

Паралелно с протестиращите имаше и викове в подкрепа на премиера от контрапротестиращи, застанали на стълбите на сградата.

Стигна се до словесни престрелки и показване на неприлични жестове между феновете и анти-феновете на министър-председателя. 

Mъж, който се провика „Оставка” на стълбите на Двореца на културата, бе повален на земята от друг с ритник. Лидерът на БСП Перник Ненко Темелков бе силно притеснен и разговаря с част от протестиращите в опит да бъдат успокоени. Ненко Темелков твърди, че сестра му е ударена с плакат по главата, описва екшъна сайтът Zapernik.com.

След края на срещата Орешарски отново се измъкна през заден вход на Двореца на културата, а за да го улеснят в измъкването му служителите на реда се струпаха пред централния вход - чрез тази "постановка" те заблудиха демонстрантите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!