Декатлон България - спорт за всички, всичко за спорта

OFFNews 27 август 2013 в 15:34 13940 2

"Декатлон" стъпи и на българска земя.

 

Decathlon, eдна от най-големите световни вериги за спортни стоки, ще отвори врати у нас на 29 август. Всичко за спорта ще може да откриете още този четвъртък в София на ул. "Олмпийска" № 4.

На площ от 3200 квадратни метра ще може да отриете всичко, от което имате нужда за своето спортно хоби. От Decatlhon Витоша са се погрижили всеки начинаещ спортист да открие най-качествените стоки на ниски цени. В магазина ще може да откриете специални спортни продукти със син цвят, които са предназначени за хора, които за пръв път ще започнат да спортуват.

Decathlon Витоша е и идеалното място за всеки професионалист в спорта, тъй като инженерите и лабораториите на световната спортна верига ежегодно предоставят на своите клиенти иновативни стоки, за да може да се наслаждават на спорта възможно най-много.

Алекс Джоло, генералният директор на "Декатлон България" разкри, че до края на 2013 г., в район Подуяне в столицата ще бъде открит още един магазин част от веригата. В бъдещите плановете на спортната верига за България се очаква да влязат градове като Русе, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други.

Бъдещите инвестиции, които "Декатлон България" планира за родните клонове на веригата са за над 50 млн евро в период от 10 г, заяви още Джоло на специална пресконференция в магазина в район Витоша.

"Декатлон" е френска верига магазини, с вериги в над 19 страни по света открита през 1976г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!