И Търговище освирка Орешарски

13 октомври 2013 в 13:20 14910 21

Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС
Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС

Граждани освиркаха премиера Пламен Орешарски по време на днешното му посещение в Търговище, съобщи антиправителствената пресслужба "Норешарски". По разкачи на очевидци министър-председателят е бил посрещнат с викове "Кой предложи Пеевски" и "Оставка".

Премиерът е в града за среща с кметовете от областта и с областния управител.

Новината въодушени поддръжниците на антиправителствените протести в социалните мрежи и веднага след публикуването й заваляха поздравления за гражданската позиция на жителите на Търговище.

"КОЙ каза, че провинцията не е България?!! КОЙ?!! КОЙ??!!" Викове "КОЙ предложи Пеевски?" и ОСТАВКА посрещнаха и.д. премиера в Търговище под погледите на цивилните полицаи и наглата му крива усмивка. Браво, Търговище", пишат от "Норешарски". 

Браво, Търговище!!! Не вярвах, че там някой ще се осмели да го направи!", "Браво на Търговище", "Направо да не повярваш! ама евала! - пишат потребители във фейсбук.

По информация на БНР премиерът е бил освиркан от активисти на ГЕРБ. Онлайн медии от Търговище разпространиха кадри, на които се виждат десетина души с плакати срещу отпадаенто на забраната за пушене на закрито, срещу "Белене" и с призиви "Оставка".

След работната среща министър-председателят коментира рпед журналисти, че кабинетът е в преговори с Европейската банка за възстановяване и развитие, която е основен спонсор на ФЛАГ (Фонд за органите на местното самоуправление в България). "Ще осигурим допълнителни 35 млн. евро, които ще бъдат изцяло на разположение на фонда за новия програмен период", заяви Орешарски.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!