Quantcast

Окупираха залата на депутата Румен Гечев в УНСС (видео)

Николаос Цитиридис Последна промяна на 29 октомври 2013 в 13:27 4182 38

УНСС - студентски протест - 29 октомври 2013 . Снимка: Николаос-Теодорос Цитиридис
УНСС - студентски протест - 29 октомври 2013 . Снимка: Николаос-Теодорос Цитиридис

Над  сто студенти се събраха в УНСС днес преди обед, за да подкрепят протеста на колегите си от Софийския университет. С прочетена декларация пред централния вход на сградата те изразиха пдокрепата си и издигнаха същите искания: оставка на кабинета "Орешарски", разпускане на парламента и насрочване на нови избори.

Малко след 12  над сто студенти се качиха на четвъртия етаж на университета и застанаха пред зала 4026. Тя бе подбрана специално, защото от 13 ч. в нея трябваше да се проведе лекция на депутата от БСП и преподавател в УНСС Румен Гечев.

Десетина минути преди 13 ч. жена залепи на вратата на 4026  съобщение, в което се казва, че той днес няма да присъства на лекцията заради парламентарното заседание. 

Въпреки това студентите влязоха в 4026, където приключваше лекция по човешки ресурси при проф. Казаков, и окупираха залата. Професорът прекрати занятието и обяви, че подкрепя протеста на студентите, но не в тази му форма.

В момента вратите на залата са затворени, вътре има около 40 студенти, а медии не се допускат.

 В останалата част от учебния комплекс занятията се провеждат по обичайния си график.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2013 в 00:00

Поля, работи ли вибратора?

29.10 2013 в 20:25

Поля, отегчаваш ме. Мислех, че имаш поне с орех големина повече мозък от своите червени гаргуняци-дружки. Не, че съм те надценявала, ама поне малко по-грамотно пишеш, та затова. А, и истински мъже няма как да знаеш къде и как има, понеже обкръжението ти ми е ясно какво е-червена и гнусна сган.

29.10 2013 в 20:21

Тоя бълвоч колко пъти репетира, за да го напишеш? Поисках да се самообеся на второто изречение! ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА!

29.10 2013 в 19:01

И защо бе, Арх*-че, пардон, Дилянче, такова нездраво любопитство по отношение на мъжките хормони, та дори и в една жена?
Резбата ли нещо обърна, недостиг на мъжко внимание ли е?

Я какви мъжки мъже има тук, че чак вони на тестостерон. Не мъже, а войводи, живи хайдути даже. Вземи се ориентирай към някой - хем мъж, хем съмишленик, хем и болката няма да ти е видима - то, хайдутин от косми не се бои, та дори и да са над горната устна, тъй че засуквай мустак и се мяткай на най-бойния дебил тук. Докато буйства срещу червените боклуци, направо няма да забележи как изглеждаш, а и нали си съмишленичка, ще си му от хубава по-хубава.

29.10 2013 в 18:02

Румен Гечев преподава икономика, срам и позор. Другаря не става за счетоводител на фирма с годишен баланс 100 лева, той учи младите на икономика. Боже опази ни от учениците на Гечев.

29.10 2013 в 17:58

Трябва да си кръгъл идиот, за да си въобразяваш, че в ЕС можеш да наложиш на народа си волята на задкулисието чрез Парламент, отцепен със заграждения и жандармерийски коли !

29.10 2013 в 17:13

Даааам, на това му се вика "циганска работа". Като се съберат 100 лилипута и започват да се правят на мъже. Недай боже някой да изрази мнение различно от тяхното. Не, че подобни лумпени имат мнение, но всичко, което каже някой учил или успял или имащ работа и контакти е против тях. Няма значение, че си доктор на науките, няма значение, че имаш професионална кариера, няма значение, че си учил докато господа протестиращите са се чудели откъде да си набавят евтин алкохол и трева... Ако си успял и имаш работа, а не ходиш да протестираш, значи си част от мафията. Недай си боже да кажеш пред подобни демократи, че имаш леви убеждения, че си за солидарност с тези, с които живота не е бил толкова добър или че трябва да има социална справедливост.... ужас! Ще те обикалят като глутница кучета и ще лаят "червени боклуци" докато не ги напъди някой. А иначе подобни "десни" не биха отишли на училище дори, ако не е безплатно (не мога да си представя дори, кое им е дясното, след като нито един няма нищо и не е изкарал една стотинка през живота си. Жалка работа, вместо да се учат на уважение към възрастните и тези, които им дават хляба в устата, тези устати "студенти" само могат да лаят. Какво им е виновен Румен Гечев??? По времето когато аз бях студент той беше асистент заедно с емисаря на Сорос - Героги Прохазки. Не бих направил никаква разлика между тях нито по отношение на морала, нито на професионалните им качества. За съжаление, на лумпена само като му покажеш цвета и му дадеш команда "лай", цирка започва. Няма морал, няма срам, няма елемнетарни етични норми, като това да уважаваш възрастните...

29.10 2013 в 16:45

Айде отивайте си вече! Дришни!

29.10 2013 в 16:18

Коко, ДПС+АТАКА=ВНЛ???!!!

29.10 2013 в 16:16

Пълна манипулация и измама - шепа УРКОпатори се гаври с интелигентната и умната част на BG! И се гаври под диктовката на разни Соросоиди, дебелогъзата Тони Цонева, Ивет-Минет, Цветелина Карагьоз с тЪпънг пойнта! Какво беше тЪпинг пойнт – нагнетяване с малки групи напрежение в обществото, така ли беше? Още едно допълнение – и с малко пари за надник и за кльопачка и пиене през нощта - ефтинджос в BG е да наемеш протестъри и УРКОпатори. Айде, да се омитат УРКОпаторите ... има правилник на университета, има полиция, ИМА ЗАКОНИ, АЙДЕ ... ДА СЕ ПРИЛАГАТ...и към УРКОпаторите