Quantcast

ГЕРБ за Майнагейт: Пазим си кадрите, защото пак ще сме на власт

Последна промяна на 23 октомври 2013 в 12:22 3149 22

Менда Стоянова, Снимка: БГНЕС
Менда Стоянова, Снимка: БГНЕС

"В Пловдив ГЕРБ имаше своите специалисти, образовани, с чужди езици. Ако ГЕРБ е национално отговорна партия, колелото се върти, тя трябва да съхрани своите професионалисти, да опази своите кадри в местната власт, за да бъдат полезни на градовете си и да могат да управляват след това".

Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова в коментар по скандала с пловдивския кмет Иван Тотев, който стана скандално известен с това, че прибира "артисали" партийни кадри в общината.

За партийните назначения се разбра от записи, изтекли в медиите. По-рано днес Тотев също определи действията си като "съвсем нормални".

Стоянова също оправда кмета с оправданието за "червената метла", която се извършва на всички равнища в държавата.

"И това не е само в Пловдив. Давате си отговор защо нямаше протести извън София - защото в малките градове хората се познават, в момента се уволняват хора заради участие в протести, а в София е по-анонимно", каза Стоянова.

По думите й Иван Тотев не може да бъде обвиняван, защото е направил изказването си не пред медиите, а по време на партийно събрание.

Не такова е мнението по въпроса на "Коалиция за България" (КБ). От левицата смятат, че изтеклите около кмета Тотев записи доказват, че ГЕРБ има план за дестабилизация на държавата. Депутатът на КБ Красимир Мурджев отправи към ръководството на ГЕРБ следните въпроси:

Има ли разпореждане към кметовете на ГЕРБ за дестабилизиране на държавата? Участва ли ГЕРБ в национален план за държавен преврат, за деструктуриране на държавата и събаряне на правителството до месец май?

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.10 2013 в 02:04

Е жалко - то нямаше конкуренция и въпреки всичко едвам спечели, срещу кандидата на георги гергов... Единия асфалтира до панаира, другия до хотела си ... ай сиктир.

По новия асфалт в Пловдив може да познаете къде са имотите на Гергов и Тотев...

24.10 2013 в 02:02

е тоя енергийния министър е мега дебил бе. Енергетиката ни беше ударила дъното, но той успя да изкопае до нови дълбини ... ще мрат миньори заради него... и то много.

24.10 2013 в 02:00

4 години безрезервна подкрепа от дудука за тия гробари? нал тъй марийке? ;)

24.10 2013 в 01:59

С Поля и аз ще се съглася, като си признае че фатака е пипалце от октопода на КПСС.

24.10 2013 в 01:58

Ей като кажат "с чужди езици" и направо все едно тия хора по 10 висши имат. Език се учи във всяка втора гимназия, много хора излизат с два. Езика се продава най-евтино в БГ. За пример така наречените кол центрове, където изискването е минимална компютърна грамотност и .. чужд език. Английския много поевтиня. То на практика всеки го говори. Но двата големи крачола на БКП, си остават само с един майчин руски и т'ва е .. ако някой знае английски - все едно от спец частите на ФСБ или КГБ ...

Възхищавам се на фатака които ценят най-вече "византийския" хаха.

23.10 2013 в 16:50

Не е редно да краде само ГЕРБ. И другите партии имат право.

23.10 2013 в 15:00

Не. Ние по принцип никога не сме съгласни един с друг. Което не пречи да се проявява здрав разум.

23.10 2013 в 14:35

Абе, на вас да не ви плащат да си подмятате фрази един на друг и да се съгласявате с тях :) Я да разнообразите малко :)