Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

ГЕРБ нямали нищо общо с Емо Фаса

Елица Мартинова 06 април 2013 в 19:04 4394 12

Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС

„Нямаме нищо общо с Емил Димитров. Какво прави и как го прави той, не мога да отговоря”, заяви шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод  доскорошния си колега Емил Димитров, който бе уличения в конфликт на интереси .

Думите на Цветанов бяха част от брифинг, даден по повод пристигането на лидера на Европейската народна партия, в която членува и ГЕРБ, Антонио Лопез.

Лопез е в България по покана на ГЕРБ заради утрешния Национален съвет на партията, който ще се проведе в Зала „Арена Армеец”.

„Приоритет трябва да бъдат гражданите на страните ни и това е нещо, което ни обединява с ГЕРБ около трите важни теми – енергетиката, липсата на работни места и безработицата сред младите. Това са приоритети за всички ни. В разговорите ни с Цветан Цветанов и Бойко Борисов съм сигурен, че тези приоритети са общи. Казвал съм го неведнъж, не обичам да говоря за миналото, но не мога да не спомена наследството, което правителството на България наследи по такива важни въпроси като използването на евросредства. България тогава беше общо-взето извън играта, днес панорамата е различна”, похвали колегите си испанецът Лопез.

Въпреки важното посещение от ЕНП лидерът на партията Бойко Борисов отново не се показа публично. Очаква се, че в неделя той ще излезе от медийното затъмнение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews