Засилена охрана за първата поява на Бойко

Нели Чолашка 01 април 2013 в 12:37 5487 7

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се появи за първи път на публично място от 20 дни насам на 7 април, когато в зала "Арена армеец" ще има национална конференция на ГЕРБ.

Откакто подаде оставката на правителството на 20 февруари Борисов се появи само два пъти на обществени места - при предаването на властта на служебния кабинет на 13 март и на Сирни заговезни - 17 март, когато посети Ловеч и поиска прошка.

Той не уважи пресконференцията в централата на ГЕРБ миналата седмица, когато беше представен предизборният щаб и предизборната програма на партията.

Тогава шефът на щаба Цветан Цветанов обеща, че лидерът на партията ще се появи след 2-3 седмици, когато програмата ще бъде подробно представена. Появата обаче ще се случи по-рано.

На конференцията, за която е ангажирана най-голямата зала в София, се очакват 15 хил. души членска маса на ГЕРБ от цялата страна.

На конференцията ще бъдат представени водачите на листи и акценти от предизборната програма.

Поради мащабите на мероприятието и мерките за сигурност в залата ще бъдат допускани само хора с акредитация, уведомиха от партийната централа.

В началото на годината на конференция на ДПС имаше покушение срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

Борисов и Цветанов пък все още се движат с охрана от НСО. Бившият премиер има право на това още една година, а за бившия вътрешен министър вероятно се прави заради информация за заплаха за живота му. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!