Емо Фаса се оплака, че го следят

Юлиан Христов 29 март 2013 в 11:44 2833 1

Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Снимка: БГНЕС
Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров, по-известен като Емо Фаса, се оплака, че е обект на следене. Пред в. "Труд" той заяви, че пред офиса му в София от известно време стои сив "Форд Мондео", в който има двама мъже.

Проверка на вестника показала, че пред офиса на Димитров действително има подобен автомобил. "Вътре действително седят двама мъже, които ядат сандвичи и пият кафе, точно като в американски екшън", пише авторът на статията, като пояснява, че часове по-късно колата и мъжете все още на на същото място.

Името на Димитров беше замесено в поредица от скандали  като последният е свързан с влизането му в настоятелството на Свищовската академия и на Етрополския манастир, който той ремонтира със собствени пари. Името му беше замесено и в организирането на протестното движение "Орлов мост". 

"Разбрах, признах, престъпник съм, чакам да ме арестуват. Щом това е най-важният проблем на държавата - че съм възстановил парите на академията и съм в настоятелството. Впрочем това лесно може да се уреди - и без това пред офиса ми има патрул, безплатно ме охраняват", коментира пред "Труд" Димитров.

Димитров се отказа от политиката, като декларира, че няма да участва в надпреварата на предстоящите парламентарни избори. "Вижте, аз с Бойко Борисов съм се разделил като приятел. Отидох и му казах, че няма да се кандидатирам и се разделихме като приятели. Но партията в момента, както виждате, се ръководи от Цветан Цветанов, а аз не съм в топли отношения с него. Така че точно аз да създавам уют на Цветанов, е нелогично", коментира Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!