ЕVN предлага разрочено плащане на сметките

11 февруари 2013 в 15:05 2282 0

ЕVN ще позволи на своите клиенти разсрочено плащане на сметките за ток, съобщават от електродружеството.

Вчера министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев постигна споразумение с трите електроразпределителни фирми у нас ЧЕЗ, EVN и Енерго Про дадат възможност на клиентите си да платят месечните си сметки за разсрочено плащане.

Всеки клиент на EVN ще може да подаде заявление в офисите на дружеството в Югоизточна България.

Подаването на заявлението ще се извършва от съответния титуляр по партидата (или упълномощено от него лице), като за целта се попълва стандартен формуляр предоставян на място. Посещението на място е необходимо с цел гарантиране достоверността на предоставените клиентски данни.

Условията за сключване на споразумение за разсрочено плащане са индивидуални за всеки клиент и зависят от конкретния случай. При разглеждане на молбата за разсрочно плащане, клиентът и EVN ще обсъдят основанието за искането разсрочно плащане,наличието на стари неплатени, срокът на действие на разсроченото плащане.

При съгласие на двете страни се подписва двустранно споразумение за разсрочено плащане, в което са посочени конкретните условия – обща сума, срок на действие на споразумението, стойност на месечните вноски и др., уточняват от електродружеството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!