Дъщеря на убит гангстер се прободе на гробищна ограда

Юлиан Христов 12 февруари 2012 в 12:03 2063 0

 Снимка: Сергей Антонов
Снимка: Сергей Антонов

Дъщерята на убития през 2005 година криминален бос Васил Горчев-Кьоравия се прободе на ограда на гробищата в Благоевград, съобщи news.bg. Момичето се наранило в областта под брадичката, докато опитвало да прескочи оградата на гробищния парк.

Инцидентът станал към 4.00 часа сутринта. Йоанна била на дискотека, където се разчувствала и решила да посети гроба на баща си. Момичето се покатерило през портата на парка, която е с остри шипове. Когато почти се била изкатерила, Йоанна се подхлъзнала. Свличайки се надолу, се набола на шипа под брадичката.

Йоанна е потърсила помощ в Благоевградската болница. След обработка на раната й е настанена в отделението по хирургия, няма опасност за живота й.

Васил Горчев-Кьоравия беше убит показно в центъра на Благоевград на 20 януари 2005 г. Той е сочен за ръководител на мафията в Югозападна България. 46-годишният мъж беше убит с един куршум в главата от снайперист, в момент, когато влизал в хотел „Ален мак”. Според информацията тогава, половината от хотела била собственост на Горчев, а самият той живеел там, като постоянно сменял стаите. Мястото било известно като елитен публичен дом.

По това време Горчев живеел отделно от съпругата и дъщеря си, но според слуховете двете били осигурени материално.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови