Борисов поиска мир от работничката във ВМЗ

28 януари 2013 в 13:50 5282 7

Бойко се помирява с Даниела Генкова. Снимка БГНЕС
Бойко се помирява с Даниела Генкова. Снимка БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов поиска примирие от работничката във ВМЗ-Сопот Даниела Генкова по време на посещението си в Сопот днес.

"Мир!", каза той, здрависвайки се с Даниела.

Генкова е жената, изпратила филия с чубрица и глава лук на премиера Борисов със заръката той да се храни с това, което тя яде всеки ден. Засегнат, Борисов заяви, че "всичките ù пръсти били със златни пръстени", а той си нямал.

“Много ме ядоса с този лук. Виждаш какво сме направили за завода. Не може всичко да се оправи с пръчица”, обяви днес Борисов, вместо да се извини.

Преди дни в интервю за bTV той първо обяви, че няма да се извини, а после в емоционален изблик обяви, че "сто пъти се извинява". Той призна, че си е изпуснал нервите, когато е коментирал пръстените на жената. "И аз имам нерви", обясни Бойко.

“Приемам мира и аз също се извинявам. Но, г-н Борисов, разберете, че гладът е най-страшен и омаловажава всичко друго”, коментира работничката от ВМЗ-Сопот.

"Правителството ще се бори за всяко работно място, за всеки един човек, така че той да не бъде оставен на произвола на съдбата", каза премиерът на учениците от Професионална гимназия "Ген. Владимир Заимов" в Сопот, които протестираха заедно с родителите си. 

"С открито чело се срещам с работниците от ВМЗ сега след като са изплатени всичките задължения към тях", каза той по-късно при срещата с работниците от завода.

Той чистосърдечно си призна, че му е приятно да се срещне с работниците, след като са им изплатени заплатите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови