Quantcast

Бойко: По улиците на София е като в Египет

Последна промяна на 16 август 2013 в 12:44 4412 32

Бойко Борисов., Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов., Снимка: БГНЕС

Това което виждам на улицата, може да се види само в Египет - полиция, протестиращи, обяви преди началото на заседанието лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Видях по целия „Стамболийски" рейсовете, организирани от ДПС, докарани за протест пред президентството.

ГЕРБ не знам какво е организирал, със сигурност – нищо. Но това, което правят в момента ДПС е много опасна игра. Учудвам се на г-н Местан, който е много умерен човек, че по този начин е решил да помага на БСП.

Когато от смесените райони се докарват хора, това е опасна игра", коментира още Борисов.

По думите му това правителство рано или късно ще падне, а след година ще се чудим как да стягаме коланите заради актуализацията на бюджета, която се гласува и днес в парламента. Тя щела да докара катастрофа.

Искам на моите приятели синдикалните лидери да им кажа, че заради днишната си подкрепа ще се червят след година, предупреди бившият премиер.

Прогнозата на Борисов, е че днес с помощта на "Атака" управляващите ще преодолеят ветото на президента.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.08 2013 в 23:57

Бая народ ги мрази, да ти кажа.

18.08 2013 в 08:55

ГЛУПАК!ПРАВИТЕЛСТВОТО"МЮСЮЛМАНСКИ БРАТЯ"Е ПРОИСЛЯМИСТКО И ЗА ТОВА ГО СВАЛИХА!СЪЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ НАЗНАЧЕНО СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА СПЕКУЛАНТА СОРОС!ЗА СВЕДЕНИЕ НА БОЙКО "МЮСЮЛМАНСКИ БРАТЯ"СА ИДЕНТИЧНА ПАРТИЯ НА ТУРСКАТА ПРОИСЛЯМИСТКА ПАРТИЯ НА ЕРДОГАН"НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И РАЗВИТИЕТО"СРЕЩУ КОЯТО ПРПТЕСТИТАХА В ТУРЦИЯ!ПРОТЕСТИТЕ В ЕГИПЕТ СА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ,ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО НА КОРАНА,ИСКАТ ДА ИМАТ СВЕТСКА ДЪРЖАВА!СЪЩАТА ПАРТИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНА В ЕГИПЕТ!А НИЕ КАКВО ПРАВИМ?! ГЛУПАКА БОЙКО СЕ СРЕЩА С ЕРДОГАН С ЕДНИЧКАТА МИСЪЛ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!ДРУГИЯТ ГЛУПАК ПЛЕВНЕЛИЕВ ОТИВА НА ВЕЧЕРЯ И БЛАГОДАРИ ЗА ВТОРАТА РОДИНА НА БЪЛГАРИТЕ С МЮСЮЛМАНСКА ВЯРА-ТУРЦИЯ!Е БОЙКО КЪДЕ ВИЖДАШ ОБЩО МЕЖДУ ПРОТЕСТИТЕ!УЧИЛИ НЕДОУЧИЛИ ПОЛИТИЦИ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ СЯКАШ СМЕ ЛАТИНОАМЕРИКАНСКА ДЪРЖАВА,НЕ ЕВРОПЕЙСКА!

17.08 2013 в 21:33

Не разбрах. Тя не просто, а хубаво говори редки езици, мога да го потвърдя реално. Вадила ми е задника от бели. Ако ще става дума за Марс - аз ще и връщам, все едно съм и длъжен, и все едно е по моята специалност:)
А какъв е въпроса?

17.08 2013 в 18:28

оф нюз НЕЛИ ЧОЛАШКА как може да пишете глупости вие в София ли сте или падате от Марс идете в Египет вземете и мутрата със себе си да видим тогава ще пишете ли подобни глупости
как не ви е срам или просто да пълните страниците с простотии

17.08 2013 в 18:18

мутрата подаде оставка защото опукаха парите 8 милиарда лева 4 от фискалния резерв и 4 милиарда заеми и откраднаха парите на здравната каса 1,2 милиарда та затова мутрите сдадоха властта и сега тъпака нагъл нахален арогантен бълва ли бълва "новини"и за съжаление т.н. журналисти продължават да го обслужват неговата песен свърши това трябва да се разбере
а безработицата е над 500 хиляди регистрирана
а този шушумига когото сложиха за президент е срам и позор за българите

17.08 2013 в 05:59

А другите цветове престъпници?

17.08 2013 в 05:56

Не разбира се. Смяташе че в патакламата ще спечели предсрочни избори.
И Египет не е докарал, това е просто мократа връв, която някакси се закачила отзад и се влачи, а отначало никой не я и турял в сметката. Беше просто допълнителна дрънкулка към магистралите, и унизените съдилища.

17.08 2013 в 05:49

Я разкажи малко повече за тоя възродителен процес и жертвите му, бива ли?
Щото когато започна тая шашкъния, аз още бях голобрадо войниче, беше преди да е започнало официално, и нещо помня. А ако ще говориш според вестниците - вече не бях хлапе, и тогава и сега - отговарям за действията си, и също помня.
Та, ще разкажеш ли? Само внимавай да не излъжеш много, та да не ме е яд че тогава не съм палил вашите села. Щото задето не стреляхме по вас, можеше да разстрелват нас, но също не го правеха. Не се оливай много.

17.08 2013 в 05:34

С комунистическата империя ли? Не съм го чувал тоя да каже каквото и да било за Китай, нито пък против САЩ.
Да върви да се прави на толкова як мен някъде в американските дранголници, между ония яки менове. Като гледам документалните филми - сигурно ще си е на мястото.

17.08 2013 в 01:17

Пардон, Мери, тези от контрапротеста пристигнали не с автобуси, а с личните си Поршета, о йе.