Баща застреля сина си и се предаде

OFFNews 06 септември 2013 в 18:37 2750 3

Полиция. Снимка: БГНЕС
Полиция. Снимка: БГНЕС

Баща застреля сина си с пушка, след което сам се предаде в полицията. Трагичният инцидент е станал на 5 септември след семеен скандал в Червен бряг, съобщиха от МВР.

Около 17.30 часа в полицията е бил получен сигнал от 77-годишен мъж, който съобщил, че 20-ина минута по-рано в местността "Водол" във вилна постройка, обитавана от него и жена, с която живее без брак, е пристигнал 43-годишният му син. След възникнал скандал, синът е нанесъл побой на възрастните. В отговор бащата е прострелял с пушка сина си, който починал на място.

След сигнала на местопрестъплението дошли полицаи. Извършен е оглед и са иззети веществени доказателства. Трупът на сина е бил приведен за аутопсия, а бащата е настанен с белодробна перфорация и фрактура на четири ребра в клиника по гръдна хирургия към УМБАЛ "Георги Странски"- Плевен.

Лекарите определят състоянието му като критично с реална опасност за живота. Допълнителна проверка е изяснила, че бащата е с няколко присъди за притежаване на взривни вещества и огнестрелно оръжие, за хулиганство, за причиняване на смърт при катастрофа, за кражби и присъда за съпружески живот с лице под 16 години.

Починалият син е с регистрации и присъди за изнасилване, кражба на кола, хулиганство и др. Мотивите за трагичния инцидент до момента остават неизвестни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!