20-годишно момиче беше открито мъртво в дома на бивш затворник

01 юли 2013 в 18:21 2002 0

Полицейски автомобил. Снимка: БГНЕС, архив
Полицейски автомобил. Снимка: БГНЕС, архив

Жестоко убийство на 20-годишно момиче потресе Русе, съобщава БГНЕС.

Тя е била намушкана в къщата на родителите на 32-годишния Джелил Д., чийто труп също е бил вътре. Мъжът преди няколко години е лежал в затвора, като по неофициална информация е лежал за изнасилване.

За момента има много малко подробности около трагедията, която потресе Русе. По неофициална информация мъжът се е самоубил, след като убил момичето. От полицията съобщиха, че на 30 юни в 01:34 часа в дежурната част на ОДМВР – Русе е подадено съобщение от телефон 112. Млад мъж е позвънил, че докато е разговарял с приятелката си по мобилен телефон, тя изпищяла и връзката с нея прекъснала. От проведени незабавни издирвателни мероприятия от служители на Второ РУ "Полиция" - Русе в стая на къща на бул. "Липник" е открит трупът на момичето с прободна рана, а в приземен етаж е намерен и трупът на живеещия на адреса 32-годишен мъж.

Предполага се, че момичето е имало среща на 29 юни вечерта, която е завършила трагично. Макар от полицията да не съобщават името на убитата, става дума за 20-годишната Пламена Стефанова. Приятелите й са започнали да я издирват чрез фейсбук и интернет, но днес в страницата снимката й е свалена, а администраторите са публикували съобщение, че Пламена е намерена мъртва. От полицията заявиха, че работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови