2030-та. Световно. Борисов кара седми полумандат

Николаос Цитиридис 03 ноември 2018 в 14:23 11667 0

Снимка Comedy.bg/ Comedy Club Sofia

2030 година, България.

Мондиал '30 е в разгара си. Би Би Си все още се говори за откриващата церемония с Лили Иванова, Цеца и O-Zone.

Премиерът Борисов изкарва седмия си полумандат. Ванга му казала, че този ще бъде най-успешният.

Пренасяме се на новооткрития стадион в Луковит. 80 хиляди места, 6 ВИП ложи, 2 ресторанта и 10 офиса на Министерски съвет.

Първи съдийски сигнал, играе се 1/16 финал между България и Азербайджан. В знак на солидарност между двете държави, по средата на терена има тръба за газ, която прави играта още по-завладяваща, а припадналите и натровени футболисти са центъра на вниманието на лекарите.

По Българската национална телевизия холограма на Петела стои в горния десен ъгъл и коментира двубоя.

"Господ не съществува", политкоректно отбелязва той.

Благодарение на новите технологии, плюнката на Василев стига чак до дивана.

56-та минута на мача, гол футболен фен притичва през терена, но всъщност това е Криско, който прави промоция на новата си песен с 11-годишната дъщеря на Сузанита - Лелемаленита. Публиката е във възторг.

Националният селекционер на България Гриша Ганчев Jr. брои едни пари и ги дава на съдията. Арбитърът поглежда към екрана на видео асистент рефера и казва, че всъщност е имало дузпа за ЦСКА през 2018-та. 1800 човека получават инфаркт на момента, други кешаутват от бетата.

Край на мача, България се класира за 1/8 финалите на Световното първенство, след като губи с 0-1 от азерите, но "Аре са, нали сме домакини".

В коментарното студио след мача Владо Манчев отбелязва, че националният тим е показал мъжка игра, което му носи 10-годишна присъда за изключителна проява на сексизъм.

Всичко приключва с бурни фанфари, когато Борисов и неговият азербайджански колега Ангела Меркел откриват новата 2.7-километрова отсечка от магистрала "Хемус".

"hubavoe", скромно отбелязват всички.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови