Скандални тоалети на Мет Гала 2023 в чест на Лагерфелд

OFFNews 05 май 2023 в 09:36 3414 0

Джарет Лето

Снимка Getty Images

Джарет Лето

Всички очакваха голям брой почитатели на Карл Лагерфелд по време на Мет Гала бала в Ню Йорк в понеделник. Това, което не очакваха, е толкова голяма почит към неговата котка, предаде BBC.

За тазгодишната тема гостите от А-листата бяха помолени да носят тоалети, които отдават почит на германския моден дизайнер, който почина на 85-годишна възраст през 2019 г.

Лагерфелд беше творчески директор на Chanel от 1983 г. до смъртта си - и много от участниците в Мет Гала избраха да носят класически тоалети от френската модна къща в негова чест.

Други обаче предпочетоха да споменат любимата котка на германския дизайнер - Чупет, която също бе синоним на визията на Лагерфелд, колкото бяха и слънчевите му очила, и белите му коси. Самата Чупет за съжаление не присъства на най-голямото събитие в модата, но изпрати извиненията си чрез пост в Instagram.

"Много хора ме поканиха да мина по червения килим на Мет Гала в чест на татко [Лагерфелд], но ние предпочетохме да си останем мирно и тихо у дома", каза котката.

"Откакто се разделихме с татко, всеки ден му отдаваме почит и сме много трогнати, че още един ден е посветен на него."

Ето и някои  от най-привлекателните тоалети от тазгодишната Мет Гала.

Рапърът се появи покрит с блестяща сребърна боя за тяло и кристали Сваровски и облечен в подходящи метални ремъци, в един от най-амбициозните и необичайни тоалети на вечерта.

При по-внимателно вглеждане феновете забелязаха, че маската на очите му, украсена със скъпоценни камъни, имаше и мустаци от мъниста - още една вероятна препратка към котката на Лагерфелд.

За да подчертае това, когато Lil Nas X беше интервюиран от репортери на червения килим, той отговори на въпросите им, като просто мяукаше и размахваше нокти.



Добре, да се върнем на котките.

На актьора Джаред Лето винаги може да се разчита за най-лудите визии на Мет Гала, но тази година той наистина надмина себе си.

Носителят на "Оскар" се появи буквално облечен като котка. Това е всичко. Наистина няма какво повече да кажем.

Имаме късмет, че реши да свали гигантската си котешка глава, докато позираше за снимки - иначе можеше и да не разберем, че това е той.

Никол Кидман отдаде почит на Лагерфелд с избора си на рокля и сподели спомените си за дизайнера.

Кидман носеше бледорозова рокля, украсена с 3000 сребърни кристала, създадени от Лагерфелд, за рекламата на Chanel No. 5, в която се е снимала.

"Много съм благодарна, че я носих", каза Кидман пред Асошиейтед прес. "Той беше голяма част от живота ми, както и целият му екип. Той беше човекът, който наистина ме пазеше... по отношение на любовта ми към модата."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !