Сподели ни своите малки тайни!

Венци Мицов 05 април 2020 в 00:56 13025 0

Кога за последно се почувствахте красиви и желани?

Сега усещам как у четящите се надига вълна от негодувание - "А бе, идиот такъв, извънредно положение е, хората нямат право да излизат! Каква красота, какво желание те гони?".

Да, знам, знам... Знам, че няма как да облечете малката черна рокля, да сложите обувките с високи токове, скъпи дами.
Знам, че няма как да облечете новите си костюми, скъпи господа.

Но знам и друго - това, че сме в извънредно положение съвсем не означава, че не бива да се грижим за себе си. Защото извънредното положение ще свърши. А след това идва лято. И няма да е никак приятно, ако от извънредното положение излезем здрави, придобили имунитет срещу коварния вирус, но... с външен вид на добре угоен тюлен.

Знам го от личен опит. Аз имам такъв външен вид и няколко пъти са ме искали за рекламно лице на автомобилни гуми. Но не подадох!

Всеки от вас си има своя тайна за това как да подържа лицето и тялото си в перфектно състояние.

Например Юлето от моя блок нанася всеки ден на лицето си маска, съставена от бита сметана, натурален шоколад и смачкани бадеми. Така се стигна до онзиденшния скандал в дома ѝ, когато съпругът ѝ подпийнал и си помислил маската ѝ за десерт. После взел лъжица и без да му мигне окото изял цялата маска, като си я мажел на бисквитки.

Жорето пък, мой много близък приятел, не започва деня без да измие лицето си с кубчета лед. Казва, че така кожата му ставала по-мека и скривал бръчките...

Аз лично поддържам кожата си опъната с простичка рецепта, включваща обилна закуска, още по-обилен обяд, обилна следобедна закуска и шикозна вечеря. Моята тайна е простичка - когато си дебел, кожата ти не се сбръчква...

Шегувам се, разбира се. Знам, че всеки от нас има своите тайни за това как да изглежда добре. И знам, че тези тайни често са съвсем простички.

Един слага колелца от краставица на очите си.
Друг нанася маска от кисело мляко.
Трети прави нещо друго.

Гениалните рецепти обикновено са простички. И може би именно сега е момента да ги споделите с всички останали.

Именно за това са помислили и хората от LIDL, създавайки платформата "Стани звезда".

LIDL търсят трима свежари - хора с различни умения, които през youtube канала на популярната верига хипермаркети ще демонстрират своите познания и умения в три различни области:

LIDL Beauty кътчето за модни и козметични препоръки

LIDL Wellness мястото за спортни и фитнес идеи

LIDL Crafts работилницата на сръчните и креативните

Умееш да майсториш разни неща с домашните инструменти? Покажи го в рубриката LIDL Crafts.

Искаш да споделиш тайната на добрата си спортна фигура с останалите? LIDL Wellness е готов да даде трибуна на твоите фитнес съвети.

Дами, знам, че извънредното положение не означава, че не трябва да полагате грижи за красотата си. Нали всички сме наясно, че няма по-хубави от нашите момичета? Е, няма да позволим на едно извънредно положение да промени този неоспорим факт. С други думи LIDL Beauty е мястото за съвети и тънкости за вас. А защо само за вас? Нима господата вече не полагат повече грижи за външния си вид? Все пак живеем не в XIV, а в XXI век...

LIDL стартират инициативата си "Стани звезда", като всеки от вас, който има какво да покаже, може лесно и бързо да се запише за кастинг.

Ентусиазмът е по-важен от опита.

За да кандидатствате, запишете видео, не по-дълго от 1 минута и ни покажете своите умения в някоя от трите области.

Изпратете вашето видео до 05.04.2020 г. и ако то е яко, LIDL ще ви поканят на среща и ще имате шанса да бъдете един от тримата избрани. Ще бъде епично!

От вас талантът и свежото съдържание, а от LIDL - яката публика и мечтаното студио.

Което значи, че ако спечелите, ще имате собствено шоу.

И понеже заговорихме за външен вид и Welness, искам да ви напомня, че само допреди стотина години човечеството масово е смятало, че къпането е опасно за здравето.

Виждате ли колко много сме се променили за незначително от историческа гледна точка време.

Скъпи дами и господа. Бъдете красиви дори в това време.

Но не се стискайте - споделете и с нас рецептата за това как успявате да изглеждате толкова добре.

И бъдете една от звездите на LIDL.

За кастинга на LIDL можете да се запишете тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови