6 тенденции в грима,с които трябва да си запозната през пролет 2021 г

OFFNews 26 април 2021 в 17:47 3991 1

Дори и да смятаме, че вече сме виждали всичко в индустрията на красотата, всяка година се появяват нови тенденции в грима и тази година също не е изключение. Коронавирусът забави динамиката в ежедневието, но в същото време хората откриха своето време за креативност и творчески изяви. Експертите прогнозират, че много от тенденциите в грима и козметиката тази година ще позволят на дамите да разширят своите граници и да покажат индивидуалност.

Представяме ти 6 тенденции в света на грима, които можеш да очакваш с нетърпение през 2021 година и които козметиката на Николета Лозанова следва.

Драматичен обем в миглите

Винаги си искала да се появиш пред света с онези красиви и обемни мигли, но и се страхуваш дали няма да изглеждаш нелепо? Е, тази година е твоето време, защото дългите мигли се завръщат. Драматичният обем в миглите ще разкрие твоята вътрешна дива. Ако не си любител на изкустввените мигли, можеш да използваш спирала, съчетана с няколко трика за удължаване на миглите.

Графична очна линия

Вече е ясно, че 2021 е годината на смелите тенденции в грима и графичната очна линия се очертава като поредната нестандартна такава. Графичната очна линия направи своя дебют миналата година, когато маските станаха част от нашето ежедневие. Гурутата в света на красотата изразиха своята креативност чрез този тип грим, който бързо се издигна като горещ в класациите. От цветна стандартна очна линия, до такава със страхотни дизайни, няма ограничения за това как можеш да индивидуализираш за себе си тази тенденция, което я прави предпочитана за мнозина.

Подчертан долен клепач

Маските вероятно ще останат още известно време част от ежедневието ни и затова тенденциите в грима тази година са с акцент върху очите. NL beauty ще се погрижи за теб.

Подчертаният долен клепач отново е вълна в грима, която известно време беше излязла от мода и тази година се завръща. Ще наблюдаваме повече от нея през цялата година, като очакваме съчетание от цветни и черни нюанси, до подчертан с бяло долен клепач, за визуално увеличаване на окото. Пробвала ли си?

Грим „без грим“

Тъй като минимализмът става все по-популярен, тенденциите в грима също се адаптират към този нов начин на живот. Меките земни нюанси върху клепача, натуралните устни и погалените с руменина скули винаги ще бъдат на мода и винаги са добра идея.

Ламинираните вежди

И моделските вежди, стил Бела Хадид не закъсняха като течение сред дамите. Освен че придават на лицето онова невинно, младежко излъчване, те визуално повдигат линията на веждата, оставяйки усещането за онзи горещ лисичи поглед. Като добавим към всичко друго и липсата на ангажимент сутрин да рисуваш веждите си, тази вълна в грима се очертава като дългосрочна.

Плътни, тъмни устни

Класиката! С маска или не, червилото никога не излиза от мода, тъй като е от ключово значение за завършването на грим визията, защото винаги преобразява настроението и себеусещането. Затова в сайтът на NL Beauty сме се погрижили да подберем за теб богата гама от цветове и консистенции на любимия ни вид козметика – червилото. От класическо червено до модерно бордо, дамите са на път да открият любимите си смели нюанси в устните и да ги използват през цялата година.

Съвет: Ако искаш да намалиш шансовете червилото да се изтрие от маската ти, потърси такова с матова консистенция. Тя е по-устойчива на размазване от гланцовете. Нямахме търпение да надникнем през обектива на грим тенденциите през пролет 2021 г. и да ги споделим с теб. Потърсихме прогнозите на някои от най-страхотните гримьори на знаменитости - Моли Стърн и Рене Лоиз и създадохме горния списък специално за теб. Смело напред към пролет и лято 2021 г.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

1

Zvet-ka

13.05 2022 в 16:28

Много трудно намирам фон дьо тен, който да е подходящ за моята мазна кожа. Взех ето този https://makeup.bg/product/27011/ на Revlon без никакви кой знае какви очаквания. Останах приятно изненадана от издръжливостта му и от това, че успява да прикрие порите и пъпките
 
X

Да помогнем на украинските деца!