Yettel дава отстъпка до 200 лв. за ново устройство при рециклиране на старо

През октомври кампанията „Рециклирай и спести“ насърчава отговорното използване на технологиите с големи намаления на разнообразни смарт устройства

OFFNews 04 октомври 2022 в 14:39 597 0

отстъпка
През октомври клиентите на Yettel ще получат специална отстъпка при покупка на смарт устройство, ако предадат стар апарат за рециклиране.

През октомври клиентите на Yettel ще получат специална отстъпка при покупка на смарт устройство, ако предадат стар апарат за рециклиране.

Предложението е част от мащабната кампания „Рециклирай и спести“ на телекома и този месеца включва богато разнообразие от модели смартфони, смарт часовници, таблети и лаптопи, които идват със страхотни намаления до 200 лв. През октомври „зеленият“ смарт отбор на Yettel, с който операторът ще насърчи отговорното използване на технологиите за по-чиста околна среда, попълват титуляри на водещи марки като Samsung, Huawei, Apple и XIAOMI.

За да се възползват от предложението, настоящите и нови клиенти на Yettel трябва да върнат стар телефон, таблет или дребен смарт аксесоар, без значение дали е работещ или не. Срещу него те ще получат отстъпка, но и възможността да дадат своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата. Събраните устройства ще бъдат предадени за рециклиране, което оказва пряк ефект в ограничаване на екологичния отпечатък върху околната среда.

Сред моделите с максимална отстъпка в промоцията се откроява XIAOMI 12 5G 256GB – един от актуалните флагмани на производителя. Моделът идва с 4500mAh батерия, която позволява 67W кабелно турбо зареждане и 50W безжично турбо зареждане. Отличава се с красив дизайн и ярък AMOLED FHD+ DotDisplay, DisplayMate A+ екран. Той идва в комбинация с 50MP широкоъгълна основна камера,13MP ултра широкоъгълна и 5MP телемакро камера. Производителността на смартфона е гарантирана от осемядрения Snapdragon 8 Gen 1.

С намаление от 200 лв. могат да бъдат закупени и трите модификации на новия SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G – с 128GB, 256GB и 512 GB памет. Моделът надгражда успеха на сгъваемия дизайн на Samsung, като добавя нови ключови характеристики. Подобрено е изживяването с камерата, има и по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация, като запазва ултра компактността на своите предшественици. Той е изключително мощен благодарение на осемядрения процесор Snapdragon 8+ Gen 1, АР 4nm, а освен това разполага с 12 МР двойна основна камера и 10 МР камера за селфита. Има батерия с капацитет 3700 mAh и позволява 25W супербързо зареждане.

Сред останалите смартфони под прожекторите се забелязват и примамливи оферти за POCO X4 Pro 5G 256GB, SAMSUNG Galaxy S22 5G 128GB и още модели на Nokia, Samsung и Realme.

Търсещите нов смарт часовник пък ще бъдат спечелени от големите отстъпки за редица модификации на Apple Watch Series 7. Освен тях сериозни са намаленията и за новите часовници от SAMSUNG - Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro, както и за моделите на Huawei от серията Watch GT 3 Pro.

Независимо какво устройство потребителите върнат за рециклиране, могат да се възползват и от отстъпката от 200 лв. за таблета LENOVO Tab P11 5G и лаптопа LENOVO V15 IML 15.6 с Windows 11, който дори идва с добавен 2-годишен безплатен лиценз за офис пакетa OfficeSuite и джобен USB модем.

Кампанията е валидна в цялата търговска мрежа при покупка в брой или на лизинг и сключване на двугодишен договор с някой от абонаментните планове Тотал + и Тотал Макс. За любителите на пазаруването онлайн устройствата могат да бъдат грабнати от сайта на Yettel, където отстъпката се получава при пазаруване в брой с добавяне на промокод RECYCLE. Старият апарат се връща директно на куриера при доставката на новия.

Кампанията „Рециклирай и спести“ е част от екологичната стратегия на Yettel. Основен фокус е реализирането на практически решения по проблеми с опазването на околната среда чрез предлагане на устойчиви продукти и услуги. Само за 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!