Поръчай предварително новия Samsung Galaxy S23 във Vivacom

Новите модели от серията S23 дават импулс на твоята креативност и са създадени за първокласно изживяване днес и в бъдеще

OFFNews 02 февруари 2023 в 16:15 1625 0

На специално събитие Samsung представи така очакваните Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23
Най-модерната камера на Galaxy S моделите досега, производителност за гейминг от следващо ниво и екосъобразният дизайн са само част от големите предимства на тазгодишната серия.

На специално събитие Samsung представи така очакваните Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23, слагайки начало на нова ера в премиум изживяванията с телефоните Galaxy.

Най-модерната камера на Galaxy S моделите досега, производителност за гейминг от следващо ниво и екосъобразният дизайн са само част от големите предимства на тазгодишната серия.

Смартфоните ще бъдат налични за продажба от 17.02.2023 г. В периода 01.02 – 16.02.2023 г. в сила е кампания за предварителни поръчки, която дава възможност на потребителите да закупят устройство с по-висока памет на цената устройство с на по-ниската, както и да се възползват от ранна доставка преди 10 февруари и 200 лв. е-ваучер за отстъпка от цената.

Също така вече може да поръчате предварително новите модели в магазините и онлайн от Vivacom, като Samsung Galaxy S23 Ultra може да е при вас за 61,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX, а Galaxy S23+ може да вземете за 47,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX. 41,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX пък е офертата за Galaxy S23.

Galaxy S23 Ultra улеснява любителите на фотографията, независимо от нивото на уменията им, и съдържанието, което заснемат. Той предлага най-модерната камера на Galaxy, пригодена за почти всякакви условия на светлината и проектирана да улавя невероятни детайли. Новите възможности за Nightography (нощна фотография) трансформират начина, по който серията Galaxy S оптимизира снимки и видеоклипове, в най-разнообразните условия на заобикалящото пространство. Galaxy S23 Ultra е първият Galaxy телефон, който може да се похвали със значително оптимизиран Adaptive Pixel 200MP сензор за улавяне на епични моменти с невероятна прецизност.

И тъй като селфи камерите са по-важни от всякога за начина, по който общуваме днес, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 въвеждат бърз автофокус и първата Galaxy Super HDR селфи камера, която нараства от 30fps на 60fps с цел значително по-точни изображения и видеоклипове – резултат от предната камера.

Както за създателите на съдържание, така и за геймърите Qualcomm и Samsung, оптимизират работата с Galaxy с чисто новата Snapdragon® 8 Gen 2 мобилна платформа. Междувременно, в Galaxy S23 Ultra, 5000 mAh батерия захранва подобрената система от камери (в сравнение с Galaxy S22 Ultra), без това да увеличава размера на смартфона. Новата разработка на микроархитектурата на процесора подсилва възможностите за обработка на серията Galaxy S23 с около 30% повече в сравнение с миналогодишния модел.

Цялата тази мощност стои в основата на 6,8-инчовия дисплей на Ultra с намалени заобления, за да се създаде по-голяма и по-плоска повърхност, за да се постигне най-доброто и най-ярко визуално изживяване на смартфон Samsung Galaxy. Уникалната функция за подобрен комфорт на Samsung Galaxy позволява на потребителите да регулират цветовите тонове и нивата на контраст, намалявайки напрежението за очите от времето пред екрана през нощта.

Серията Galaxy S23 вдига летвата в първокласните технологии, да обогатяват живота на хората и да помага за опазването на планетата. От представянето на серията Galaxy S22, устройствата Galaxy идват с все повече рециклирани материали – от 6 вътрешни компонента

в Galaxy S22 Ultra до 12 вътрешни и външни компонента в Galaxy S23 Ultra. Galaxy S23 серията идва с още повече рециклирани материали от от всеки друг Galaxy до момента, включително рециклиран алуминий и рециклирано стъкло и рециклирана пластмаса, произведена от изхвърлени риболовни мрежи, варели за вода и бутилки от полиетилен терефталат (PET).

Новата серия S е първата, която предлага Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, за повишена издръжливост при дългосрочна употреба и проектирана със средно 22% рециклирано съдържание. Всеки смартфон Galaxy S23 идва в кутия с нов дизайн, направена от 100% рециклирана хартия.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови