P20 вече е в магазините на VIVACOM

OFFNews 10 април 2018 в 17:01 4634 1

Броени дни след световната му премиера в Париж, най-новият флагман на Huawei – телефонът, който спечели сърцата на техноманите с редица новости и супер елегантен дизайн – P20, вече е в магазините на VIVACOM.

Основната отличителна черта на смартфона е неговата нова двойна камера, създадена в партньорство с един от световните лидери във фотографската техника - Leica. Притежателите на Huawei P20 ще държат в ръцете си технологично бижу, съчетаващо последните тенденции както в мобилните, така и във фотографските иновации.

За тези, които ценят всеки бързо отлитащ момент в съвременния динамичен живот, Huawei P20 ще е устройството, което ще им помогне да запечатат мига безкомпромисно качествено и живо с двойната 20MP+12MP стандартна и 24MP селфи камера.

Насладата от постигнатата художествена фотография ще се допълва от големия 5.8-инчов екран на смартфона - без рамки и с RGBW матрица, която осигурява яркост на изображенията без да пилее енергия. Екранът на P20 е още по-смарт благодарение на функцията Navigation Dock, която замества досегашните виртуални бутони и така отваря нови възможности за управление на устройството.

Последният и най-моден хит на мобилните телефони от днес е достъпен в магазините на VIVACOM, като в комбинация с двугодишен договор за план SMART U се предлага на цена от 41,98 лева на месец.

За представянето на смартфона беше привлечена израелската красавица, покорила Холивуд, актрисата Гал Гадот. Позната с главната роля в холивудския фентъзи - екшън „Жената чудо“, актрисата стъпи и на технологичната сцена, рекламирайки в момента най-новия флагман на Huawei – P20. Изборът й за лице на кампанията е продиктуван от характера на актрисата в живота и нейните роли в киното на отстояващи себе си и активни борбени жени.

Ако въпреки всички изборени до тук качества все още оставате скептични към фотографията, създадена с мобилен телефон, то за вас решението е следващото поколение Huawei – смартфонът P20 Pro. С него и най-високите изисквания към мобилните снимки ще намерят своя категоричен отговор. Huawei P20 Pro покорява фотографски върхове със своята иновативна и невиждана досега тройна камера с параметри – 40 MP GRB, 20 MP монохромна и 8 MP телефото. Тя постига максимална яснота, яркост и обем на образа благодарение на новото поколение тройна фотографска система. Смартфонът е с още по-голям екран - 6.1-инчов, също няма рамки и е с OLED матрица, която осигурява яркост на изображенията с намалена консумация на енергия.

С фотографската система на Leica ще постигате петкратно увеличение без да губите качеството и на най-малките детайли от голямото разстояние. Смартфонът използва технология за стабилизиране на изображението, прилагайки изкуствен интелект. С нея стативът става абсолютно излишен както при нощни снимки, така и за снимки в движение. При всички случаи тази технология сама ще постигне възможно най-балансираното възпроизвеждане на цветовете. Камерата позволява също така да заснемате видео на бавен каданс с честота от 960 кадъра в секунда. Със смартфона HUAWEI P20 Pro в развитието на мобилната фотография настъпва нова ера. Ако притежавате този телефон, ще е равносилно на това притежавате магическата сила да улавяте света и живота в цялата му прелест, динамика и променяща се красота.

Можете да притежавате това близко до съвършенството устройство преди всички. VIVACOM стартира от днес предварителни заявки на сайта си. Те ще продължат до 16 април, като ще дадат възможност на нетърпеливите почитатели на бранда да получат най-актуалния модел HUAWEI P20 Pro до 4 дни преди официалния старт на продажбите му у нас. Формата за регистрация вече е достъпна на следния адрес:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni/huawei-p20-pro.html

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови