Вижте как българските фенове посрещнаха Реал Мадрид

Ивайло Анев 30 септември 2014 в 15:36 6401 0

Снимка Ивайло Анев

Футболистите на "Реал" (Мадрид) пристигнаха в София при засилени мерки за сигурност.

Реал (Мадрид) пристигна в България точно в 13:15 часа на Летище София за утрешната си среща от Шампионската лига срещу българския първенец Лудогорец (Разград).

Играчите на Белия балет, треньорът Карло Анчелоти и останалите членове на официалната делегация нямаха пряк достъп до феновете и журналистите, които бяха изпълнили терминала за пристигащи полети.

На летището имаше засилени мерки за сигурност, като фенове и журналисти останаха зад оградата на Терминал 2 по изричното настояване на ръководството на Реал Мадрид. Отборът беше охраняван от полиция и гардове.

Футболистите на Карло Анчелоти минаха обичайните проверки на Терминал 2 към 13:31, като първи към червения автобус на Реал Мадрид се насочи Икер Касияс, последван от Рафаел Варан. И двамата помахаха на феновете, които се бяха накачили на оградата на летището.

Кристиано Роналдо изглеждаше дълбоко замислен, като не поздрави феновете, докато се качваше в автобуса, но след това помаха през прозореца. Същото сториха и голяма част от звездите на тима, а Касияс, Рамос, Роналдо, Иско и Марсело бяха посрещнати с най-шумни викове.

Карло Анчелоти излезе от летището с цигара в ръка, като шофьорът на автобуса изчака чинно, докато италианският спец не се качи в автобуса. 

Към 13:39 часа автобусът с щаба на Реал Мадрид се отправи към хотел "Хилътън", където отсяда европейския шампион. Довечера е официалната тренировка на тима преди двубоя срещу Лудогорец.

Около 14:00 часа "кралете" акостираха в хотела, където също имаше засилена охрана и феновете бяха отделени на повече от 20 метра от входа на "Хилтън".


Кристиано Роналдо. Снимка:Булфото

Гарет Бейл. Снимка:Булфото

 Хамес Родригес. Снимка:Булфото

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови