Кандидат-депутати раздават билети за Лудогорец-Реал

Ивайло Анев 29 септември 2014 в 18:27 5255 4

Кандидати за депутати използват интересен начин на агитация с томбола за билети за футболния двубой Лудогорец и Реал, съобщава Дневник.

Петият в листата на Реформаторския блок в 23 район Настимир Ананиев и структурата на АБВ в Стара Загора предлагат билети за първия домакински мач на Лудогорец в групите на Шампионската лига на 1 октомври в София.

Ананиев предлага два билета за гласоподаватели от неговия избирателен район, като един от тях ще придружи кандидат-депутата в ложата на стадион "Васил Левски", а другият билет е за двама души в сектор "Б".

"Ако си футболен фен и искаш на 1 октомври да си сред публиката на Националния стадион „Васил Левски“, за да подкрепиш Лудогорец в мача им срещу „Реал Мадрид“, това е твоят шанс", се казва в съобщението на сайта на Ананиев.

"Настимир Ананиев кани трима фенове от неговия избирателен район на мача на Лудогорец. Един от тях ще го придружи лично в ложите, а другият ще получи два билета за места в сектор „Б“ на Национален стадион „Васил Левски“ и ще може да покани приятел", допълва кандидат-депутата.

АБВ - Стара Загора използват почти същия способ. Те предлагат пет билета за мача.

"Навлизайки в последната седмица на предизборната кампания, АБВ – Стара Загора Ви дава невероятния шанс да спечелите безплатен билет за мача на годината – между Лудогорец и Реал Мадрид на 1 октомври в София", обявяват играта си от АБВ.

Участието става с писмени отговори на три въпроса - кой е водачът на листата им в Стара Загора, кой е любимият спорт на лидера на партията Георги Първанов, какъв спорт е тренирал Евгений Желев и кой от листата е бил два пъти спортист на годината в града. Дадени са и три възможни отговора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови