Километрична опашка за Лудогорец-Реал, билетите свършиха за минути

Ивайло Анев 26 септември 2014 в 16:01 8092 1

Снимка News7

Километрична опашка от желаещи да гледат на живо Лудогорец и Реал (М) се изви пред касите на Националния стадион "Васил Левски" от ранни зори тази сутрин. Феновете обаче бяха силно разочаровани. Въпреки че чакаха часове в студа и под дъжда до отварянето на касите в 10 ч., се оказа, че далеч няма да има билети за всички.

Ограничение за броя билети, които може да купи един купувач реално нямаше. Въпреки че предварително бе обявено, че на човек ще се продават до 2 билета, реално първите на опашката купуваха по 5-7 билета, разказаха очевидци пред bTV.

Вероятно скоро част от тях ще бъдат пуснати в продажба "на черно" на още по-високи цени от официалните.

В резултат от тази организация билетите за мача на българския шампион с кралския отбор в груповата фаза на Шампионска лига свършиха буквално за 20-ина минути.

Въпреки че нямаше повече билети за продаване, касите не бяха затворени до 11:30 ч., а причината бяха разразилите се скандали. Касиерите твърдяха, че няма никакви билети, но феновете бяха убедени, че такива има, за секторите "Б" и "Г".

В същото време от Лудогорец разпространиха съобщение, според което са останали само билети за VIP 1 в сектор "А".

Билет за ВИП място струва 350 лева. ВИП билети за трите мача на Лудогорец в група "Б" на Шампионската лига струват 750 лева.

Мачът е на 1 октомври от 21,45 часа на стадион "Васил Левски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!