Предложение, на което не можеш да откажеш

OFFNews 11 ноември 2016 в 11:39 2576 0

Бившият капитан на Бундестима Бастиян Швайнщайгер е изправен пред сериозна дилема дали да приеме предложението на Манчестър Юнайтед за прекратяване на договора по взаимно съгласие.

Германецът, който не влиза в плановете на мениджъра Жозе Моуриньо, получи предложение да скъса предсрочно контракта си с "червените дяволи", като ще получи като обезщетение 11 милиона евро.

Клубът също има интерес от това, защото ще си спести 7 милиона евро.

Швайнщайгер има договор до лятото на 2018 г. и ако откаже прекратяване, то Манчестър Юнайтед ще трябва да му изплати дотогава 18 милиона евро, само за да тренира за здраве.

Моуриньо явно изпитва сериозна неприязън към съпруга на сръбската тенис красавица Ана Иванович, защото му забрани дори да тренира с дубъла на "червените дяволи".

Португалецът е изнервен от слабия старт на сезона и подготвя сериозна чистка в състава, като в "черния списък" са още Маркос Рохо, Матео Дармиан, Фил Джоунс, Морган Шнайдерлин, Майкъл Карик, Мемфис Депай и Ашли Йънг.

Всички изброени имат многомилионни договори и ако успее да ги убеди да си тръгнат по собствено желание, португалецът ще спести сериозни суми на колоса от "Олд Трафорд".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews