Новите дрехи на краля

OFFNews 07 ноември 2016 в 16:34 3144 0

Един от водещите колоездачни отбори в света - Sky, показа новите си екипи за предстоящия сезон. За британския тим кара най-голямата звезда в колоезденето в момента Крис Фрум.

Екипите на британците отново идват от производителя Castelli. Основният цвят е черен, като има принтирани бели и сини хоризонтални линии. Дизайнерът на екипите Ричард Пиърс обяснява, че те илюстрират всяка от големите победи на тима. Най-дългите са посветени на трите успеха на Крис Фрум в Тур дьо Франс.

Междувременно стана ясно, че колумбийският ас на Астана Мигел Анхел Лопес ще отсъства 4 месеца, след като падна по време на тренировка и получи фрактура на подбедрицата.

Кракът му ще трябва да престои напълно обездвижен поне няколко седмици. От екипа на Астана се надяват колумбиецът да е напълно възстановен през април, когато ще се проведе Обиколката на Турция.

22-годишният Мигел Анхел Лопес привлече вниманието през годината с победите си в Обиколката на Швейцария, както и в пробема Милано - Торино в края на септември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови