Quantcast

Протестът пее: Когато Бойко стане шеф, държавата ще заприлича на кенеф

OFFNews Последна промяна на 14 ноември 2013 в 19:56 9329 150

Снимка: OFFNews
Снимка: OFFNews

Около 300 души протестират тази вечер пред Народното събрание с искане за оставката на правителството нови избори.

Протестиращите от Реформаторския блок, се присъединиха към демонстрантите пред парламента, сред които са и "Ранобудните студенти". Полицейското присъствие в района отново е засилено.

Демонстрантите се забавляват, пеейки набралите популярност вокално-политически теми: "Когато падне БСП..." и "Когато Бойко стане шеф,  държавата ще заприлича на кенеф". Новият хит "Пацо в Дупница" също е включен в програмата между скандиранията "Мафия" и "Оставка - веднага".
 
Малко след 20,00 часа заваля дъжд и една част от протестиращите се разотидоха. Останалите разпънаха чадъри и продължиха да освиркват властта. Последва кратък студентски пърформънс и изпълнение на няколко патриотични песни.
 
В 21,40 часа студентите се опитаха да се върнат в Университета, но пътят им бе отрязан от сериозен полицейки кордон. Студентите запяха "Хубава си моя горо", а след това заобиколиха и продължиха към Ректората. С това днешният протест завърши. Следващият епизод започва утре в 11,00 часа пред Народното събрание.
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.11 2013 в 07:35

Ключовият код към българското възраждане.

В бъдеще българската нация може успешно да решава националните социално-икономически проблеми и да прогресира, като преди всичко бъде отменен или смекчен въведеният през лятото на 1997 г. у нас колониален режим на валутен борд (паричен съвет)…..

Продължението прочетете тук http://www.bnod.net/#!----/c21cu

16.11 2013 в 08:23

За митинга на ГЕРБ в събота симпатизантите дасе събират по летищата в цялата страна аавиоотряд28 ще ги извозва безплатно .край на съобщението

15.11 2013 в 18:25

Поля,
Ценя интелигентността ти, затова, моля те, не ме омайвай със сладки песни като русалки моряци ;-) .

15.11 2013 в 13:49

Софийски университет „Свети Климент Охридски“ София 23 769 студенти. Университет за национално и световно стопанство София 18 400 студенти. КЪДЕ СА??? ГЛУПАЦИ?? САМО ТЕЗИ СВЪРЗАНИ И ПЛАТЕНИ ОТ НПО ЛИ СА НА УЛИЦАТА??

15.11 2013 в 13:45

Хората вече няма да се вдигнат, просто за някакво светло бъдеще, а като февруари, за конкретни неща. Бойко защо си подаде оставката??? – ЗАЩОТО НЯМАШЕ ВОЛЯ И СИЛА, ДА НАМАЛИ ЦЕНИТЕ НА ТОКА, ИЛИ НЕ ВОЛЯ – А ИНТЕРЕС!!! ВСИЧКО ДЕТО СИ ГО МИСЛИТЕ И ПИШЕТЕ Е ГОВНА!!! ВИЕ СТЕ ГОВНА!!

15.11 2013 в 13:10

Тиквоча винаги може да ушашави поддръжниците си, до вчера протестиращите бяха наши деца и борци за свобода, а днес са малки педали...мъка, мъка гърбава.

15.11 2013 в 13:00

Ще се опитам да запазя добър тон колкото и да ми трудно.
В висшата школа за милиционери Сименово можеше да попадне, само човек който до 9-то коляно са последователно комунисти.
Издържалите изпит във военизираните училища не служат а отиват да учат, а генерал Бойко е служил във запасната школа в Плевен и след това е приет в Симеоново ("отличника" не бил приет след завършването, а като гонил диверсантите по баирите взел че поумнял) .
Нямаш си на престава колко гротесково звучи в уста на Тиквоча "Батальона се строява", култова песен на Омега пята уволняващите се от казармата , генерал Тиквоч никога не е бил стар войник, затова няма как да е пял тази песен.
Чуй това http://www.youtube.com/watch?v=ESBY3erlMP8
и след това пак се опитай да ми говориш за тикви.

15.11 2013 в 12:34

Слушай са Аполине (с мадури или без), това за милиардите е вярно, само че те бяха опоскани за да могат червените кратуни пенсионери да получат таван на пенсиите 700лв., като закона беше подготвен при тригъзата коалиция и изпълнено при Тиквата, което ясно показва че са правени на едно и също място, в газа на 100 г. червена кучка.

Само за 200-250 хил. червени крокодили за таван на пенсията за една година допълнително са похарчени между 900 мил. 1.4 милиарда.

15.11 2013 в 12:24

Та к'во викаш Анализатор че ГРОБ не е имал кворум, верно ли бе как ме изненада явно с много бухалково или парично възнаграждения са се приемали бюджет или закони, тогава ще те попитам по комунистически, защо тогава врещите срещу същата ситуация?

15.11 2013 в 12:19

п.п към Анализатора
Да, срещу ГЕРБ действително атаките са най-силни.
--от политическа гледна точка (ако може така да се нарече) Черен Костов ходеше да носи цветя на генерал Бойко, а той му викаше Гаргамел, без Атака нямаше да им правителство на ГЕРБ, а генерал Бойко му купи депутатите и му взе субсидията на Болен, Доган докара поне 15-20% на ГЕРБ с едно изказване (да не си мисли някой че случайно) а генерал Бойко му бутна барбекюто, такива дребни неща не се прощават.
--по отношение на демократичните хора, ако си случайно си работил в някое държавно предприятие или държавно - общинско учреждение щеше да видиш как как гробарите ходеха като глутница фашизирани команди и мачкаха всичко по пътя си, и това няма как да се прости.