Към централата на ГЕРБ ще ходим ли? А не, много е далеч (галерия и видео)

Николаос Цитиридис 27 юни 2013 в 12:43 14840 28

Кой разкарва протестите. Снимка OFFNEWS
Кой разкарва протестите. Снимка OFFNEWS

На вторият ден от "кафето пред парламента" присъстваха поддръжници на ГЕРБ, които агитираха хората да тръгнат срещу централата на БСП, но не даваха и дума да се обели протестът да мине през централата на ГЕРБ.

За това алармираха хора от протеста, а наш репортер успя и да заснеме един от агитаторите.

Група от около 20 души буквално разкарваха хората от парламента към Орлов Мост и обратно, а после се опитаха да поведат шествието и към "Позитано".

Кой се опита да поведе парада?

Докато дъждът се изливаше над протестиращите пред парламента и хората започнаха да оредяват, групичка от около двадесетина души стоеше на предната линия и се опитваше да задава посока на шествието, забеляза наш репортер. Репортер на OFFNews застана до предната линия от демонстранти и попита един от тях "Сега накъде?". "Еми пред МС ше блокираме сега, после към "Позитано" при БСП". На въпроса дали ще се ходи и към централата на ГЕРБ, водачът на групата твърдо заяви, че било "много далече". Вероятно само пороят осуети намеренията им да поведат хората към "Позитано".

В галерията от снимки може да видите групата хора, която се отличаваше сред вече останалите малко протестиращи.  

Един от демонстрантите каза пред камерата на OFFNews, че знае и разпознава в "агитката" хора на ГЕРБ. Може да чуете интервюто във видеото по-долу.

Какво стана на протеста на 27 юни

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!