Борисов не разбира протестния вот при всички построени пътища

OFFNews 26 ноември 2016 в 13:56 11984 15

Борисов не разбира протестния вот при всички построени пътища

Не разбирам и сигурно няма да разбера протестния вот, заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов пред журналисти, след инспекцията на ремонтирания участък на булевард "Черни връх", който от днес ще бъде пуснат в експлоатация.

"При това село, което заварих, при всичко, което се направи, сигурно дни наред ще мисля, и колкото и да питам, толкова не могат да ми отговорят", коментира Борисов, цитиран от БНТ.

По думите му София е неузнаваема, а страната е още по-хубава.

"Два дни всяка нощ ходя до Харманли - магистралите "Тракия", "Марица", всичко е направено, Хасково, Димитровград, всичко е направено - площади, кръгови, всичко.", мотивира се той.

В отговор на въпрос, Борисов посочи, че в момента бежанският натиск е най-нисък откакто е започнал. Съвсем други процеси текат там, добави той без да уточни какви.

Той категорично отхвърли възможността да остане да управлява, каквито призиви са се появили тези дни.

"Днес виждам новия президент - пленуми, всичко е там, имат си достатъчно възможности - да се справят. Ще дойде време, всички ще си направят изводите, но ние, това, което съм обещал сме го направили", каза Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

15

синя сова

26.11 2016 в 21:46

А икономиката има 3% ръст ,защото все пак фирмите ,които бяха създадени от приватизацията и които оцеляха ,които успяват да произвеждат...ТЕ го правят въпреки просташкото,въпреки лъжливото и въпреки калпавото управление на герб!

12530

14

синя сова

26.11 2016 в 21:38

Протестният вот е заради теб бе тикво,заради теб и мафиотската ти партия ,фалшификата герб!Във нормалните демократични държави строят магистрали и "метро",и детски градини,но никой министър председател не тича по цял ден да реже лентички за всеки метър от магистрала,за всяка оградка за детска градина, или за всеки метър от метрото!А цветанов ти създаде партия на мафиотите ,клиентелистите и службогонците!Само фирмите ,които снасят хилядарките за герб,печелят търгове за саниране,за магистрали и за каквото и да е друго!...Прочетете в Интернет-Бойко,как без пари си направил ГЕРБ? от Георги Борисов Георгиев ... Ще разберете много истини за тази мафия герб!

29585

13

Izalina

26.11 2016 в 19:51

Добре, Ел, съгласна съм, само че не може да навираш с години в очите на хората това като основен приоритет.
И на мен ми е кеф да карам по добра настилка, но средно взето тя далеч не е толкова изобилна.
Някой друг нов участък още е в задоволително състояние, но като цяло Хемус примерно е в перманентен ремот и ме е срам да я наричам АМ.Е го, оня ден се изпотрепаха хората и съм сигурна, че далеч не само в мъглата е причината.

Извън София в големите градове освен няколко нови булеварда и абсурдни кръгови всичко е в плачевно състояние. Започнати и недовършени пътни възли ...
НЕ СЕ СТРОИ ТАКА ПЪТ.

Колкото до останалото, което баце на разбира ... пфф, твърде много е за изреждане.

12144

9

doker

26.11 2016 в 16:41

и кой се движи по тези пътища

77927

7

El Commandante

26.11 2016 в 16:35

Иза, не си права, пътната инфраструктура е като кръвоносната система на една държава и е изключително важно да бъде в добро състояние.

Само че, когато некакви хора от Европа ти дават некакви пари, то от тебе се очаква да не крадеш половината от тех и да правиш пътища с останалото.

Не се очаква от тебе да назначаваш абсолютни некадърници за министри.

Не се очаква от тебе да навличаш нечуван срам за страната си с кандидатури за ООН.

Не се очаква от тебе да няма НИКАКВА съдебна система.


Чу ли бе Баце, на тебе говоря!
Е за тва е протестния вот...
 
X

Да помогнем на украинските деца!