Борисов пътува към Харманли след среща с шефове на служби

OFFNews 25 ноември 2016 в 15:44 6018 3

Борисов пътува към Харманли след среща с шефове на служби

Снимка bTV

Премиерът в оставка Бойко Борисов пътува към бежанския център в Харманли след срещата, която проведе в Министерски съвет с началниците на спецслужби. Борисов ще се запознае с взетите мерки след безредиците в лагера в четвъртък. 

На съвещанието присъстваха министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, заместникът ѝ Филип Гунев, зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев, зам.-директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ Тодор Гребенаров и началникът на отбраната генерал Константин Попов.

По-рано днес вътрешният министър Румяна Бъчварова намекна, че ДАНС е открила в центъра един мъж, съпричастен към радикална групировка. В момента тече проверка и на други от настанените. 

Към момента кризисен щаб се грижи за овладяване на ситуацията. Осигурени са храна и лекарски грижи за всички, които са на територията на центъра. Към този момент МВР е изпратило подкрепления от Жандармерията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

3

HristoSliven

25.11 2016 в 17:54

Супер логика - нелепите напъни за промяната в конституцията обявявани за "съдебната реформа" са довели до ситуацията с въпросния лагер и границата НИ ?!
Ей, това "рИформаторите" са направо Offf..... , ама от всяка гледна точка! Начело с шизофренната дружинка ДеСе...йБе.

21061

1

рамбо

25.11 2016 в 15:59

не ни интересува къде пътува, а защо е оставил границата ни отворена и защо този лагер, който тръбяха, че щял да е от закрит тип всъщност почти няма ограда