Терен

28 октомври 2012 в 14:17 2476 2

Петър Дойнов
Петър Дойнов

Автор: Петър Дойнов

Бяхме седнали в Южния парк на една кръчмичка на слънце и кротко си пиехме биричка. Жоро отпи бавно, замисли се и каза:

- Щастливец си ти, Красюне. Имаш си апартамент и не ти се налага да се съобразяваш с никого.

- Верно си е, отговори му Красюн, ама да знаеш колко скъпо ми излиза това удоволствие! Само за парно, ако знаеш колко платих миналия месец!

- Мани ти парите, прекъсна го Жоро, въпросът е, че като решиш, имаш къде да заведеш някоя мацка. Не като мен да се чудиш какво да я правиш. Аз, защо мислиш, се разделих с Нина. То просто нямаше къде! Е, вярно може и на хотел, ама от къде да изровя толкова пари? А на теб поне този проблем ти липсва.

- Не е точно така, намеси се Джими. Стига да искаш, всичко става. Трябва само да си малко изобретателен.

- На теб също ти е лесно, отговори му Жоро. Имаш кола, нали? Можеш да си заведеш половинката някъде. Както се казва – степ большая. Демек - ей къде е Витоша.

- Не е като да не си прав, каза Джими. Ама аз имах друго предвид. Идеята ми беше, че, стига да искаш, винаги ще се намери решение на проблема.

- Бе много ти е лесно да философстваш, каза Жоро, ама не си на моя хал, нали?

- Чакай де, ще ти кажа какво ми разказа Наско. Нали го знаете - работи сексолог момчето.

- Знаем го, казах му аз. Твой приятел какво друго да работи?

- На баба ти хвърчилото, отговори ми Джими. Ама бях почнал да ви разказвам за Наско. Та преди известно време, влиза при него една двойка и започват да му обясняват, че имат някакъв проблем в общуването. Обясняват те дълго и продължително, ама той нещо не успял да разбере къде точно им е проблемът и им казва:

- Така и така сте си платили, поне да ви помогна. Само че, честно казано, не разбрах какъв точно ви е проблема.

- Явно е много сложен, отговорил младежът. Ако искате, докторе, да ви покажем, сигурно ще ви стане по-ясно.

И наш Наско от немай къде се съгласил. Почнали онези ми ти сладури да показват, а то един час див секс. Гледал Наско, гледал, ама пак не видял да има някакъв проблем. Просто си пасвали идеално.

- Вижте какво, казал им той, ако искате моето професионално мнение, нищо ви няма на отношенията. Продължавайте в същия дух. Всичко ви е наред.

Благодарили му те и си тръгнали. След една седмица обаче пак дошли.

- Докторе, казали те, много лошо стана. Има нещо странно в нашите отношения. Не е добре тази работа.

И пак започнали да му обясняват първо, второ, трето и прочее. Ама според Наско, от това което чул, били идеална двойка. Просто да им се чудиш за какво идват при него да си хабят парите залудо. Обяснил им го той, ама те - не та не. Имало проблем и това е то. И пак решили да показват. И пак един час луд секс, като изваден от Кама Сутра. Наско пак им обяснил, че са си наред и те си тръгнали.

- Чакай бе, прекъсна го Жоро. Какво ме интересуват някакви се там със сексуални проблеми? Аз такива нямам, да чукам на дърво. При мен проблемът е, че няма къде, не че не мога.

- Споко бе, мойто момче, отговори му Джими. Ще разбереш къде е връзката, не се притеснявай. Идеално отговаря на твоя случай. Ама така и така ме прекъсна, я иди земи по още една, че от тая жега просто прегрях.

Донесе Жоро бирите, отпихме и Джими продължи:

Та така, до къде бях стигнал? Някой ден и главата ще си забравя. Туй сигурно е от възрастта. А, да, сетих се. Та така. След една седмица нашите сладури пак се появяват.

- Ама чакайте, казал им Наско. Аз хич не съм убеден, че ви помагам.

- А, няма такова нещо, докторе. Вие сте най-добрият специалист, при когото сме ходили.

Приел ги Наско, говорили пак надълго и широко и накрая пак се опряло да нагледни демонстрации. И пак просто супер. Тръгнали и те доволни и след една седмица пак. Не че имам нещо против да ми дават пари без да върша никаква работа, каза ми Наско, ама на тия просто не им беше чиста работата. Та помолил Наско момичето да излезе и попитал младежа:

От много време с това си изкарвам хляба. Така че, по-добре да бъдем откровени. Вие нямате никакъв проблем. Моите пациенти ще са щастливи, ако се разбират така добре като вас. Просто не мога да разбера защо идвате.

Младежът го погледнал дяволито, усмихнал му се и казал:

Докторе, ще ви обясня. Ама да си остане между нас. Аз свиря в една група, а това е жената на басиста. Ние живеем в една квартира и както се сещате, просто няма как. А и във вашата чакалня правят най-хубавото кафе в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки