Epic Drama предвещава 'Свят в пламъци' от 10 ноември с грандиозна предпремиера на лилав килим във Варшава

OFFNews 10 октомври 2019 в 09:17 4468 0

Снимка Epic Drama

Продуцентите на „Свят в пламъци“/World on Fire и младите актьори в две от главните роли, Джона Хауер-Кинг и Джулия Браун, на предпремиeрата с лилав килим на Epic Drama, Варшава, Полша

Epic Drama, най-новият ТВ канал от семейството на TV1000 и Viasat History, направи ексклузивна премиера на вече международно признатата ТВ драма в седем части за Втората световна война "Свят в пламъци" (World on Fire) преди седмица в полската столица.

Младите актьори в главните роли Джона Хауер-Кинг и Джулия Браун, както и изгряващата полска звезда, Зофия Вихуач, редом до полските актьори, познати от сериала „Студена война“, Томаш Кот и Борис Жик, се събраха заедно с журналисти от Полша и целия регион на Централна и Източна Европа в култовия културен център „Конесер“ в район Прага на Варшава, за да отбележат предстоящата на 10 ноември, неделя, ексклузивна премиера по Epic Drama.

Зофия Вихуач, Джона Хауер-Кинг, Джулия Браун, Борис Жик и Томаш Кот на Epic Drama предпремиерата на „Свят в пламъци“ за Централна и Източна Европа във Варшава, Полша, на 3 октомври. Снимка: Epic Drama

В рамките на предпремиерия ден бе направена прожекция на първи епизод на „Свят в пламъци“ в кинозалата на автентична сграда - фабрика за водка, която е част от комплекса Конесер, индивидуални интервюта за гостуващите журналисти с актьорите и продуцентите на продукцията, официална гала вечер на характерния за Epic Drama лилав килим и тематично парти с музика от 1930-те.

Сниман на множество локации в Европа, включително Полша, Франция, Германия и Обединеното кралство, „Свят в пламъци“ разказва за първата година на Втората световна война в 7 едночасови епизода, като започва с окупацията на Полша от страна на Германия през септември 1939 г. и завършва с битката за Британия.

Зофия Вихуач, Джона Хауер-Кинг, Джулия Браун в снимачен момент за Viasat World. Очаквайте ги в ефира на Epic Drama, най-новият член на семейството на Viasat History и TV1000. Снимка: Epic Drama

Сериалът има звезден актьорски състав, оглавен от носителката на Оскар за ролята си в „Колкото толкова“ с Джак Никълсън, Хелън Хънт, номинирата за Оскар за ролята си в „Невидима нишка“ с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, и познатия от „Игра на тронове“ и „Властелинът на пръстените“, Шон Бийн. В главните роли в сюжетна линия на любовен триъгълник между Варшава и Манчестър са младите таланти Джона Хауер-Кинг, актьор с американски и английски паспорт, познат от „Малки жени“, шотландската актриса, позната от сериала „Последното кралство“, Джулия Браун, и полска актриса, Зофия Вихуач (от „1983“ на Netflix и поява в „Романови“ на Amazon Studios).

Карин Хейджинк, Вице-президент ТВ канали и продукти на Viasat World, казва: “Вълнуваме се, че Epic Drama ще бъде сцената на „Свят в пламъци“ в Централна и Източна Европа. Тази предпремиера тук във Варшава – място, толкова ключово за историята в сериала – е съвършеният начин да приветстваме тази грандиозна продукция в програмата ни от още толкова епични заглавия в предстоящите месеци.”

„Свят в пламъци“ ще дебютира ексклузивно по Epic Drama на 10 ноември 22:00 часа в България, Естония, Гърция, Турция, Латвия, Литва, Румъния и Украйна, в 21:00 часа централноевропейско време в Хърватия, Чехия, Унгария, Сърбия и Словения и в 21:30 часа в Полша.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!