Александрина напусна X Factor след оспорвана битка

OFFNews 11 декември 2015 в 05:48 3898 1

Александрина

Снимка Нова ТВ/Стопкадър

Александрина Макнеджиева от гр. Сандански снощи напусна X фактор.

Александрина Макнеджиева напусна X Factor след ново съревнование, съобщи нощес vesti.bg. За всеобща изненада двама от финалистите от категория „25+“ се изправиха в музикална битка в разгара на шоуто на Нова ТВ.

Като гостуващ член на журито и ментор на отбора на Маги, на Заки се наложи да окаже двойно по-голяма подкрепа на Стивън и Александрина.

За своето присъствие в шоуто претендентът от Нигерия заложи на тембъра на John Legend, а огнената дама от гр. Сандански избра темпераментното парче Mercy на Duffy.

„Горда съм, че останах толкова време на тази сцена!“, сподели Александра на финала на вечерта.

Вечерта поднесе много изненади и специални гости, сред които дует „Авеню“ и Deep Zone Project. Заки и Боби представиха своя нов сингъл „Свобода“, обявявайки и предстоящите си концерти във Варна и Пловдив.

Deep Zone Project създадоха истинско денс парти с помощта на новата си вокалистка – финалистката от втори сезон на шоуто Нелина Георгиева. Формацията представи премиерно и ексклузивно дългоочакваната им нова песен с провокативното заглавие „Маски долу”, която от утре тръгва в радио ефира, а скоро феновете ще станат свидетели и на премиерата на видеоклипа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!