За неповторими модни моменти

OFFNews 11 юли 2022 в 13:00 2190 0

Remix

Снимка remixshop.com

Remix

Елегантната качествена дреха може да ни отведе, където пожелаем. Флоралната рокля на любимия ни ултраженствен френски бранд Maje ни кара да се чувстваме така, сякаш сме в артистичния квартал Льо Маре, някъде между музея на Пикасо и Площад де Вож. С ленено сако на Mаrellа се изстрелваме мислено в модната въртележка на Милано, а в съвършената бяла риза на Paul Smith усещаме бриза от Темза.

Докато в разгара на юни избираме между стотици марки – от luxury, през mid-range, до budget – от Remix, отново и отново преживяваме неповторими модни моменти. Любимият ни магазин за секънд хенд и устойчива мода ни дава и още едно много приятно усещане – част сме от вълнуващия нов свят на кръговата икономика, за който всички говорят.

През лятото по-силно от всякога искаме да експериментираме с марки и стилове, и дори изцяло да променим гардероба си, за да изглеждаме така, както се чувстваме.

Често обаче желанието ни се сблъсква със строгия ни вътрешен глас: „Дали отново няма да похарча повече, отколкото планирам, дали няма да компрометирам бюджета, предвиден за ваканцията, дали няма да натрупам още една планина от текстил...“.

С Remix обаче можем да имаме всичко, което искаме да носим, и да пазаруваме с чиста съвест и за природата, и за бюджета ни.

В сайта не само купуваме на топ цени, но и продаваме дрехите, които вече не ни носят радост. Ако и вие сте сигурни, че никога повече няма да облечете някоя дреха, като онази рокля от Zara, която сте носили само веднъж на офисното парти миналата година, действайте смело и влезте във вселената на препродажбите, в която освежаваме гардеробите си бързо и лесно, колкото често желаем. Опитът ни показва, че с „Продайте на Remix“ това става бързо и интуитивно – селектирате по вид и марка онези артикули, с които искате да се разделите, и получавате оферта за тях, без да прилагате снимки или допълнителна информация. След като изпратите грижливо запазените си дрехи и аксесоари и те бъдат одобрени, взимате предложената сума и без да чакате продажбата. Със сигурност ще се съгласите, че да купуваме и продаваме на едно и също място онлайн е не само удобно и изгодно, но и освобождава много време. А времето, особено през лятото, е ценен ресурс, който не си струва да пропиляваме.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!