Следващата роля на Рамзи Болтън е младият Адолф Хитлер

Актьорът, който замалко да бъде Джон Сняг: Ние изгорихме дете, а вие се тревожите за едно изнасилване

ОFFNews 02 юни 2016 в 21:30 25376 2

Иван Реон като Рамзи Болтън в "Игра на тронове".

Иван Реон, актьорът, който играе злодея Рамзи Болтън, заяви в интервю пред британския "Индепендънт", че следващата му роля ще бъде в драмата "Адолф артистът".

Там той ще играе младия Адолф Хитлер като оцеляващ бъдещ художник в предвоенна Виена. Историята е базирана на спомените на приятели от младини на Фюрера - Август Кубизек.

"Нямах усещането, че играя Хитлер, защото сюжетът се развива, преди той да направи всички ужасни работи", коментира Реон.

Той отбелязва, че актьорството е по-скоро начин за изкарване на пари, като това, което наистина иска да прави, е музика. Артистът вече има един издаден солов албум от 2015 г. - "Динард", кръстен на мястото, на което е срещнал приятелката си Зоуи Грисдейлс. 

Реон допълва, че ще се откаже от актьорството, ако всички започнат да го възприемат като човек, който може да играе само лоши роли. Ето защо се опитва да си намери работа, където да е добрият.

Относно "Игра на тронове" той споделя, че разбира омразата към персонажа му и че не е било лесно да влиза в кожата му, особено що се отнася за сцената с изнасилването на Санса, неговата млада съпруга и любимка на публиката, след която той не могъл да заспи цяла нощ.

"Разбирам чувствата им, защото те са я гледали как расте пред очите им през годините и я обичат. Но реакцията на публиката бе огромна, а това далеч не е най-лошото, случило се в сериала. Та те изгориха дете..., а на никого не му пукаше", казва той.

Реон разкрива, че за образа на Рамзи се е вдъхновил от Хийт Леджър като Жокера и от Денис Белята: "Страхотно е да сияеш като дете, докато вършиш всички тези ужасни работи".

Иван също за малко да бъде избран да изиграе Джон Сняг, преди да се появи Кит Харингтън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

2

Izalina

02.06 2016 в 23:57

Не мога още да избягам от яката роля на Ванката в тъй непопулярния "Мисфитс"

Дори още не моа да му свикна с това Рамзи ...
:)

77927

1

El Commandante

02.06 2016 в 21:44

Не му върви на Ванката в кариерата и това си е...
 
X

Да помогнем на украинските деца!