Рашидов: Тежки селски комплекси ме карат да се доказвам

Последна промяна на 24 април 2016 в 14:29 3898 1

"Много съм амбициозен и тежък комплексар, имам тежки селски комплекси да докажа себе си, това ме кара да работя", заяви пред bTV министърът на културата Вежди Рашидов.

"За разлика от децата на тежката номенклатура, които са расли по станциите на ЦК, а сега станаха демократи, аз дойдох от сиропиталище. Никога не съм си мислел, че животът ще ми донесе такива неща. Имах само една мечта – със силните ми селски комплекси, исках да стана голям художник. Дано да съм я осъществил донякъде", допълни той.

Рашидов, който наскоро откри спорната реставрация и консервация на разкопките на Антична Сердика при Ларгото, не пропусна отново да заяви, че не приема критика от хора, които един сладолед не са направили през живота си и едно дърво не са посадили.

"Както казваше Васил Цонев, ние сме създали едно общество, което се нарича "Неуморно да си пречим, другари", каза той.

Според него медиите преекспонират скандала, а PVC щорите и осъвременяването с плочки са били част от проекта, който е дело на "петима големи архитекта" и е "одобрен от комисия, също пълна с доказани професионалисти".

Министърът заяви, че около 2 милиона българи - интелигентната част - се е изнесла от България и е трябвало с много труд да съградим гражданско общество.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

66815

1

El Commandante

24.04 2016 в 17:04

Този требва да бъде съден за плагиатство.
Краде репликите на Баце.