Михаела Филева с концерт и равносметка за 2022

Искра Ангелова 26 януари 2023 в 16:03 2872 0

Михаела Филева

Снимка Личен профил във Facebook

Михаела Филева

Първият концерт на Михаела Филева за 2023 г. ще бъде на 17 февруари от 22:00 ч. в София Лайв Клуб. Михаела Филева е сред малцината артисти с категорична гражданска позиция, което я прави момиче не само със супер талантлив, но и с особено силен глас в обществото ни. Наскоро тя написа затрогващо послание към своите почитатели по повод идването на Новата година:

"Определено съм най-големият си критик, изисквам от себе си свръх дисциплина и максимума, на който съм способна във всяка ситуация, без значение дали говорим за музика или човешки взаимоотношения. Далече съм от безгрешна и изправена пред съда на перфекционизма си, често оставам съмняваща се в себе си. Опитвайки се да събера един reel от най-ярките моменти от 2022 година, свързани с музика обаче си мисля, че сигурно все пак правя нещо както трябва, за да заслужа толкова много любов и уважение като изпълнител и творец. Благодаря и на всички колеги – диригенти, инструменталисти, режисьори, които ми се довериха през годината. Това със сигурност беше годината на предизвикателствата и непрестанното излизане от зоната ми на комфорт в професионален план, то не беше роля в мюзикъл, сериал, джаз концерти или какво ли още не. Благодаря и на вас, любими мои, че и тази година направихте възможно националното ми турне, абсолютният highlight за 2022, а за 2023 съм ви подготвила нещо много, много специално, за което повече ще споделя през април. Щастлива и удовлетворена съм и имам усещането, че най-накрая след всички негативни неща и хаос, които ни заобикалят, Новата година ще ни донесе мир и спокойствие, както и добрите новини, за които всички мечтаем. Не познавам всеки от вас лично, но сърцето ми е пълно с обич за всеки поотделно."

А какви кадри подбра от годината си поп-дивата можете да видите ТУК.

Клипът към парчето "По-добра от мен" е сниман изключително, а Михаела е неотразима в него.

Ето как изглеждаше и мислеше звездата преди 8 години, когато още беше малко момиченце, което впоследствие се превърна в Кралицата на младата ни поп музика.

Новата ѝ песен се нарича "Обсебен". Самата Михаела я представи така:

"Обсебен" е вече тук!
Това е новата ми песен, с 80s привкус, както в звученето, така и във визията, която с леко намигане ни напомня да не мислим само за себе си. Надявам се да ви хареса и да ви накара да танцувате!
Благодарности на страхотния международен екип, с който работихме по реализирането ѝ. Най-чудесните сте! Трудно ми е да опиша каква радост беше да работим заедно. Благодаря за часовете неуморен труд! Имаме краен резултат, с който много се гордеем

Producer - Monte Music Ltd.
Music - Alecsa Dumitrache, Dayana, Radu Parvulescu
Lyrics - Mihaela Fileva, Angel Prodanov
Arrangement - Radu Parvulescu
Mix & mastering - Global Records
Recording: Veselin Tsenov - Algoriddim /Monte Studio/
Management: Magdalena Sotirova, Joana Ivanova
Video:
Production Company - RAZKAZ STUDIO
Executive producer - Maria Tsvetkova
Director: Chris Zahariev
DOP: Anastas Shipkov
Editor: Danail Kolev
Production design: Asparuh Frangov
1st AC: Rosen Tihov
Gaffer: Moni Mitrev
Best Boy: Simeon Parashkevov
Starring: Kaloyan Stoychev, Alexandra Bogdanska, Ivelina Choeva, Slavena Vatova
Choreographer: Radostina Tocheva
Dancers: Viktiriya Petkova, Radina Rashkova, Diana Dimitrova, Radostina Tocheva, Viktor Angelov, Ivailo Stoichev, Evgeni Karadzhov, Kevin Kostov
Stylist: Vasilen Milkov
Hair: Nikolay Vutev, Stela Ganeva
Makeup: Eliza Popova, Gabriela Nachkova
Nails: Sandra Skorteykova for Cuccio Bulgaria Photographer: Teddy Grozdanov
Design: Chris Zahariev

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Колко мурзилки могат да се скрият зад гърба на едно българче